Anahtar Kelimeler: Akhisar suçlulara geçit

AKHİSAR - Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı, ilçede son iki hafta içerisinde meydana gelen ?cinsel taciz,? ?yağma?, ?mala zarar verme? gibi suçlara karışanlara yönelik başlatılan soruşturma kapsamında toplam 6 kişinin tutuklandığını bildirdi. 
Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı, son iki hafta içerisinde meydana gelen asayiş olayları ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 
?Cinsel taciz, başkasını bir malı teslimi veya malın alınmasına karşı koymaya mecbur kılmak suretiyle yağma, mağdurun bir senedi vermeye mecbur edilmesi suretiyle yağmaya teşebbüs, birden fazla kişi ile cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, 12 yaşını doldurmamış çocuğa sarkıntılık yapmak suretiyle zincirleme şekilde cinsel istismar, çocuğa karşı cinsel taciz, silahla yağmaya teşebbüs, yakarak mala zarar verme suçları kapsamında başlatılan soruşturmalarda; Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatları doğrultusunda, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 27 Eylül 2017 tarihinde meydana gelen ?Cinsel taciz, başkasını bir malı teslimi veya malın alınmasına karşı koymaya mecbur kılmak suretiyle yağma´ suçlarından yakalanan şüpheli T.D. Cumhuriyet Başsavcılığımızca alınan savunmasının ardından tutuklandı.
28 Eylül 2017 tarihinde meydana gelen ?Mağdurun bir senedi vermeye mecbur edilmesi suretiyle yağmaya teşebbüs, birden fazla kişi ile cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma´ suçundan yakalanan şüpheliler F.B. ve M.O. da alınan savunmalarının ardından tutuklandı. 1 Ekim 2017 tarihinde meydana gelen ?12 yaşını doldurmamış çocuğa sarkıntılık yapmak suretiyle zincirleme şekilde cinsel istismar, çocuğa karşı cinsel taciz´ suçlarından yakalanan şüpheli H.A. da alınan savunmasının ardından tutuklandı. 9 Ekim 2017 tarihinde meydana gelen ?Yakarak mala zarar verme´ suçundan yakalanan şüpheli E.U. ve 10 Ekim 2017 tarihinde meydana gelen ?Silahla yağmaya teşebbüs´ suçundan yakalanan şüpheli İ.T. de Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından alınan savunmalarını ardından tutuklandı. Akhisar halkının sağlık, huzur ve güvenliği için suç ve suçlular ile mücadelemiz aralıksız devam edecektir.?



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 12.10.2017 08:19:02 475 0

Tarih: 12.10.2017 08:19
Haberi Sesli Oku

Asayiş

Asayiş Haberleri
17.06.2025 16:22:00