MANİSA - Akhisar´da Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan, Amatör Spor Haftası bugün düzenlenen etkinliklerle başladı.
Akhisar´da Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı. 15 Ekim´e kadar devam edecek etkinlikler kapsamında her yaştan insanın spor yapması için düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturulması hedefleniyor. Akhisar´da bu yıl ilki düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri Akhisar Belediye Spor Salonu yanında bulunan sokak basketbol sahasında Taekwondo gösterileri ve sokak basketbol müsabakaları ile başladı. Hafta boyunca çeşitli etkinlikler ile Amatör Spor Haftasının kutlanacağını belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, hafta boyunca voleybol, masa tenisi, atıcılık, engelliler futbol maçı ve son olarak pazar günü yapılacak doğa yürüyüşü ile bu haftayı dolu dolu sporla kapacaklarını ifade etti.
Amatör Spor Haftası ilk açılış törenine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, Akhisar Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral, Akhisar Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hasan Karabacak, Akhisar Belediyespor Basketbol Menajeri Rıza Çakır, Akhisar Belediyespor Taekwondo Antrenörü Emin Akarsu ile protokol üyeleri katıldı.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 10.10.2017 07:51:35 343 0

Tarih: 10.10.2017 07:51
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00