Tarih: 20.12.2019 11:48

Akgedik TOKİ’nin Yağmursuyu Izgaraları Yenileniyor

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre’nin Akgedik TOKİ mevkiinde bulunan yağmursuyu ızgaralarını bakıma alarak, yağışlı havalarda sorun yaşanmasını önlemek için yenileme çalışması yapıyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bol yağış alan kış mevsiminin gelmesiyle birlikte, günlük hayatın olumsuz etkilenmesinin önüne geçmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaçla MASKİ ekipleri, Yunusemre ilçesine bağlı Akgedik TOKİ mevkiinde yağmursuyu ızgaralarında bakım, onarım ve yenileme işi gerçekleştiriyor. Eski ve işlevini yitirmiş ızgaralar, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yenilenerek cadde ve sokaklarda yağmursuyu birikintilerinin oluşması önleniyor. 

“Bizim için önemli bir ihtiyaçtı”

Akgedik Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Baykarlar, “TOKİ bölgemizde yağmursuyu ızgaralarımız önemli bir ihtiyaçtı. Mevcut ızgaralar bazıları eski, bazıları çalınmıştı. Izgara bulunmayan yerlerde araç geçişlerinde arabaların zarar görmesine neden oluyordu. MASKİ sağolsun sıkıntımızla ilgilendi. Şuan tek tek hepsinin bakım ve yenilemeleri yapılıyor. Çalışmalar gayet güzel gidiyor, çok memnunuz. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —