SARUHANLI - SGK emekli maaşını Akbank'tan alan müşterilere 1.000 TL'ye varan promosyon ve 350 TL'ye varan chip para kazanma fırsatı sunuluyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank, emeklilere özel sunduğu ayrıcalıklara bir yenisini daha ekledi.

Yeni kampanyadan 31 Mart 2020'ye kadar SGK emekli maaşını Akbank'a taşıyan müşteriler faydalanıyor. 750 TL'ye varan promosyon ile birlikte 250 TL'ye varan ek promosyonun sunulduğu kampanyada ilave olarak yıl sonuna kadar 350 TL'ye varan chip para da kazanılabiliyor.

Promosyonlardan yararlanabilmek için müşterinin SGK emekli maaşını 3 yıl Akbank'tan almayı taahhüt etmesi gerekiyor.

Aylık net geliri 1.500 TL'ye kadar emeklilere 500 TL promosyon ve 200 TL ek promosyon, 1.500 TL-2 bin 500 TL arasında olanlara 625 TL promosyon ve 225 TL ek promosyon, 2 bin 500 TL ve üzerinde olanlara ise 750 TL promosyon ve 250 TL ek promosyon ödeniyor.

İlave 350 TL'ye varan chip para kazanma fırsatı ise 2 aşamada sunuluyor. Kampanya kapsamında SGK emekli maaşını Akbank'a taşıyarak 2-31 Mart 2020'de ilk kez Axess sahibi olup bu kartla ya da Neo kart ile her ay 500 TL ve üzeri harcama yapan emekliler, ayda en fazla 25 TL, toplamda ise yıl sonuna kadar 250 TL'ye varan chip-para kazanma fırsatından faydalanabilecek.

Emekliler ayrıca Axess ile verecekleri bir yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 15 TL, 3 yeni fatura talimatı için 50 TL, 6 ve daha fazla yeni fatura talimatı için 100 TL chip-para kazanarak toplamda 350 TL'ye varan chip para kazanabilecek.

Bunlara ilave olarak, Akbank, SGK emekli müşterilerine maaşları yatmadan 2 gün önce hesaplarından para çekme imkanı sunmaya devam ediyor. Akbank'tan emekli maaşı alan ve emekli maaş hesabında artı para kredisi limiti tanımlı olanların yararlanabildiği kampanyada müşteriler, maaş tarihinden 2 gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para kredisi limitlerini yüzde 0 faiz ile kullanabiliyor.

- "Müşterilerimiz, maaşları yatmadan 2 gün önce hesaplarından para çekme imkanına sahip"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Perakende Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, emeklilerin hayatını kolaylaştırarak avantajlar sunmaya devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Maaşın son günlerinde yaşanan nakit sıkışıklığı gerçeğini göz önünde bulundurarak emekli müşterilerimize özel çözüm ürettik. SGK emekli maaşını bankamızdan alan müşterilerimiz, maaşları yatmadan 2 gün önce hesaplarından para çekme imkanına sahip. Şimdi de emeklilerimiz için yeni bir kampanyayı daha hayata geçiriyoruz. 31 Mart 2020'ye kadar SGK emekli maaşını Akbank'a taşıyan emeklilerimize güzel bir haberimiz var. Yeni kampanyamızda 750 TL'ye varan promosyon ile birlikte 250 TL'ye varan ek promosyon sunuyoruz. Üstelik, bu fırsatlara ilave olarak yıl sonuna kadar 350 TL'ye varan chip para da kazanabiliyorlar. Ayrıca, maaşlarını Akbank'a çok kolay taşıyabiliyorlar, şubeye gitmeden Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi üzerinden yapabilirler."



Manisa'daki ambulans kazasında 1 kişi hayatını kaybetti

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Alaşehir'deki orman yangınına müdahale sürüyor

Saruhanlı'da Vefat...

Başjan Taşkıncan "Esnafın yaksından elinizi çekin"

MASKİ, Salihli'de 40 yıllık içme suyu altyapısını yeniliyor

Yuntdağı Yöresel Ürünler Pazarı bu yıl da kuruluyor

96 yaşında, azmiyle gençlere taş çıkartıyor

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Mahallelere Modern Giriş Tagı

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı'da tohum icmalleri askıya çıktı

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 11.03.2020 09:23:00 932 0

Tarih: 11.03.2020 09:23 Güncelleme: 11.03.2020 09:23
Haberi Sesli Oku
12.08.2025 09:49:00