SARUHANLI - Saruhanlı’da  2016 yılında FETÖ/PYD operasyonu kapsamında kapatılan “Körfez Dershanesi” olarak bilinen taşınmaz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından Vakıflar Bölge Müdürlüğünden tahsis edildi.

 hem İlçe Müdürlüğü, hem de Gençlik Merkezi Müdürlüğü olarak kullanılacaktır.

Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp’in talimatıyla ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun oluru ile ilgili taşınmaz Saruhanlı Gençlerinin ve Halkın hizmetine tadilat sonrası hizmete girecek.

Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje ile yeni yerinde, Güreş, pilates, dans sporları birinci katında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü idari ofisler; ikinci katında Gençlik Merkezi; üçüncü katında seminer, tiyatro, satranç salonu; dördüncü katında eskrim, atıcılık, okçuluk; beşinci katında fitness merkezi; altıncı katında cimnastik salonu olarak hizmet vermeye başlayacaktır. Yediden yetmişe tüm halkımızın hizmetinde olacak tesiste, gençler için birçok sportif faaliyetler ile birlikte yine Gençlik ve Spor Bakanlığımız faaliyetlerinden olan Robotik, zeka ve akıl oyunları eğitimleri de bu merkezde verilecektir. İlçe kadınlarımız için pilates, fitness eğitimleri ile birlikte el sanatları atölyelerinde çeşitli eğitimler düzenlenecektir.

Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Gökmen Kardelen Gazetesi Muhabirine Yaptığı açıklamada, “İlçe halkımız için gerekli olan tüm sosyal donatılar ve spor alanlarının kazandırılması ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yapmış olduğu görüşmelerde, halkımızın yardımları ile yapılan ve yıllardır ilçe merkezinde atıl durumda bulunan bu taşınmazın halkımızın hizmetine sunulması konusunda önemli bir destek vererek en kısa sürede bu projenin hayata geçirilmesi ile ilgili talimatları verdiğini bildirdi. Binanın komple baştan aşağı yenilenmesi ve iç tefrişatının düzenlenmesi ile ilgili olarak ciddi bir miktar ödeneğin tahsis edildiğini söyledi. Teknik elemanlarca yapılacak çalışmalardan sonra ihale süreci ile birlikte en geç yılsonuna kadar bu tesisin yediden yetmişe tüm Saruhanlı halkımızın hizmetine sunacağız. Tesisin şimdiden tüm halkımıza hayırlı olmasını diledi.”

 



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 14.02.2020 14:22:00 0

Tarih: 14.02.2020 14:22

Haberi Sesli Oku