Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde oy kullanan tüm vatandaşlara teşekkür ederek, “Bu seçimde millet iradesini ortaya koydu, kazanan Saruhanlı oldu” dedi.

Başkan Yaralı, Saruhanlı’da Belediye Başkanlığı seçiminin kazanılması dolayısıyla Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği kutlama etkinliğine katıldı.

Belediye düğün salonunda düzenlenen ve ilçeye bağlı 50 mahalleden gelen kadınların da katıldığı etkinlikte, kendisi için hazırlanan pastayı kesen Başkan Yaralı, davete katılan herkese teşekkür etti.

Burada bir konuşma yapan Yaralı, bu seçimlerde bir kez daha milli iradenin galip geldiğini ifade ederek şöyle dedi;

“Bu seçimlerde biz değil, millet kazandı. Gençler, engelliler, mazlumlar, mağdurlar kazandı. Yoksul ve kimsesiz kardeşlerim kazandı. Önümüzde yepyeni 5 yıllık bir süreç var. Daha önce olduğu gibi bu dönemde de ilçe sınırları içinde yaşayan 54 bin kişinin Belediye Başkanı olacağım. Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Mahalle statüsüne dönüşen köy ve beldelerimizin belediyemize bağlandığı için sorumluluğumuz 3 kat daha arttı. Yükümüz ağır ancak arkamızda millet var. Milletin desteği ve duası bizlerin yanında olduğu sürece her işin üstesinden geliriz.”

Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ise konuşmasında seçimi kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, Arif Nihat Asya’nın “Dua” isimli şiirini okudu.

Kutlama programı, seçim çalışmalarındaki emeğinden dolayı Kadın Kolları Başkanı Birsin Yaralı’ya çiçek verilmesi ve kadınların eğlencesi ile sona erdi.



İtfaiye aracının devrilmesi sonucu itfaiye eri yaralandı

Gülşah Durbay’ın ardından Şehzadeler Belediye Meclisi yeni başkanını seçecek

Şarampole uçan otomobilin sürücüsü yaralandı

O genç hayata tutunamadı

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Aleyna Tilki, Danla Bilic ve İrem Sak gözaltına alındı

Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 7.04.2014 16:27:21 763 0
Tarih: 07.04.2014 16:27 Güncelleme: 07.04.2014 16:27
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri