AK Parti İlçe Teşkilatı, 16 Nisan Referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Kadın Kolları Başkanı Medine Taştekin, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kayalar, parti yönetimi ve partililerle Saruhanlı´nın Taşdibi ve Kepenekli Mahallerini gezdi.


AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen mahalle ziyaretlerinin ardından Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, ?Çalışmalarımız Allah´ın izni son sürat devam ediyor, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızdan oluşturduğumuz ekipler mahallelerimizi evet broşürlerimizi dağıtıyor, kahvehane ve ev sohbetleri ile vatandaşlarımızla bir araya geliyor. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizin ilk dönüm noktası 16 Nisan günü yapılacak olan halk oylamasıyla gerçekleşecektir. 1982´den bu yana darbe anayasası ile yönetilen Türkiye artık rahat bir nefes alacaktır. Türkiye geçtiğimiz 15 yıl içerisinde AK Parti hükümetiyle büyüyerek, güçlenerek hedeflerine koşmaya başladı. Türkiye´yi büyütürken ve güçlendirirken 1982 darbe anayasası ile yönettik. Bu durum büyüyen ve güçlenen Türkiye´nin önündeki en büyük engellerden birisiydi.? Dedi.


Başkan Gökmen, ?Vesayeti, çift başlılığı, Türkiye´nin önünü tıkayan koalisyonları ortadan kaldırmak adına yeni bir anayasa taslağı hazırlandı. Anayasanın 18 maddesinde yapılan değişiklikler TBMM´den geçti ve milletimize sunuldu. Son karar milletindir. 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak Anayasa halk oylaması, Türkiye´nin önünü açacak ve hedeflerimize daha emin adımlarla ilerlememize yardımcı olacak Büyük Türkiye yolundan artık dönüş yoktur. Eğer dünyada sözü geçen bir ülke olmak istiyorsak ilk şart siyasi istikrardır. Siyasi istikrar yakalandığında Türkiye´nin neler başarabileceğini son 15 yılda tüm dünya gördü. Bunu bundan sonrasına da taşımak için 16 Nisan´da tüm Türkiye´yi ?Evet´ çatısı altında buluşmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.


Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin şahısların değil memleket meselesi olduğunu belirten Başkan Gökmen yeni sistemde istikrar, güven, güçlü meclis ve güçlü bir yönetim olduğunu anlatarak, "16 Nisan´dan sonra daha fazla hizmet üreteceğiz. Güçlü yarınlar için, Türkiye yoluna daha emin adımlarla devam edecek" dedi.



Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
26.03.2017 19:56:41 707 0
Tarih: 26.03.2017 19:56 Güncelleme: 26.03.2017 19:56
Haberi Sesli Oku