SARUHANLI - Saruhanlı Üzüm Otelde yapılan danışma toplantısına, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Belediye Başkan Vekili Eşref Doğrukıran, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Kadın Kolları Başkanı Medine Taştekin, Meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından toplantının ilk konuşmasını AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen yaparken 16 Nisan´da yapılacak referandum içeriği ile ilgili bilgiler aktararak Türkiye genelinde olduğu gibi Saruhanlı´da da büyük oranda "Evet" adına tanıtımlar yapacaklarını ve bugünden itibaren çalışmalarını başlattıklarını ifade etti.

İlçe Başkanı Gökmen şunları kaydetti; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Anayasa Değişikliğini onayladı. Bu şartlar altında 16 Nisan 2017´de halkımıza gideceğiz, halkımızın oyları ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş yapacağız. Halk oylamasında geçerli oyların yarısından bir fazlası hukuken yeterli. Ancak, bu hukuken geçerli olsa bile bizim için aklımız ve gönlümüz bundan çok daha fazlasına talip. Seçime katılımın zirveye çıkmasını hem de evet oylarının rekor kırmasını arzu ediyoruz. Bu açıdan teşkilatıma çok iş düşmekte İnşallah Halk oylamasının sonucunda Halk kazanacaktır. 16 Nisan´da yapılacak olan halk oylaması sonucunda sandıktan güçlü Cumhurbaşkanı önderliğinde, Güçlü Türkiye çıkacaktır. Halk oylaması sonuçlarının şimdiden, bölgemize, ülkemize ve milletimize Hayırlı olmasını dilerim. Bugün burada bizlerle olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim bereketini üzerimizden eksiltmesin.?

İlçe Başkanı Gökmen´in konuşmasının ardından ise AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli kürsüye çıkarak partililere samimiyet, tevazu ve ihlas içerisinde vatandaşlarla bir arada olacaklarını kaydetti.

FETÖ ile mücadelenin öncelikli konuları olduğunu söyleyen Mersinli, şöyle dedi;
"Toplumda ciddi anlamda sıkıntılar ve itirazlar olduğunu görüyoruz ama inanın savcılarımız, hâkimlerimiz, emniyet mensuplarımız çok ciddi çalışıyor ve bu işi titizlikle belirliyor. Tespit ediyorlar. Eğer bu mücadele sırasında mutlaka devletimize ve hükumetimize yardımcı olmak durumundayız. Çünkü hala daha devletin temizlenmesi gereken ciddi organları var. Bu sadece bir terör örgütü değil, aynı zamanda istihbarat yapan bir casusluk örgütü. Nerelere kadar sızdığının bulunması daha zaman alacak. Bununla ilgili en ufak bir gaflet ve dalalet bizi boşluğa ve çok tehlikeli durumlara düşürür.?

Toplantıda Belediye Başkan Vekili Eşref Doğrukıran ve Ak Parti Saruhanlı Kadın Kolları Başkanı Medine Taştekin´de birer konuşma yaptı.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 13.02.2017 18:05:11 577 0

Tarih: 13.02.2017 18:05

Haberi Sesli Oku