SARUHANLI - Ak Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, “Halkımız, elde ettiğimiz huzur, güven ve istikrar ortamının devamı yönünde, bir kez daha, net bir tavır göstermiştir” dedi.

İlçe Başkanı Gökmen, seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada; “Önemli bir milat olan Cumhurbaşkanlığı seçimi Yeni Türkiye’nin şekillenmesinde büyük ve köklü bir adımdır. Bundan sonra, ülkemizde hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir süredir sıkça ifade ettiğimiz gibi, ‘kuvvetler kargaşası’ şeklinde yürütülen mevcut parlementer sisteme alternatif bir sistem, en kısa zamanda, ‘kuvvetler ayrılığı’ prensibi rehberliğinde kamuoyunun gündemine gelmelidir” dedi.

Milletin sandıkta mesaj verdiğine dikkat çeken Gökmen, “Seçim sonuçları açıkça ortaya koymuştur ki; halkımız, elde ettiğimiz huzur, güven ve istikrar ortamının devamı yönünde, bir kez daha, net bir tavır göstermiştir. Dileğimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, kendisine duyulan bu güveni, Cumhurbaşkanlığı görevi süresince de daha da geniş kitlelere yayarak, kardeşlik ortamını daha da pekiştirmesi ve ülkemizi hedeflerine daha hızlı bir şekilde ulaştırmaya devam etmesidir. Cumhurbaşkanlığı seçiminin, milletimizin sağduyusuyla sonuçlanmasından duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isteriz. Millet sözünü söylemiştir, şimdi, bu sonuçla yola devam etme zamanıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı olarak seçilen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder, kendilerine üstün başarılar dileriz. 7 yıldır, Cumhurbaşkanımız olarak, hem yurt içinde, hem de yurt dışında, milletimizi layıkıyla temsil eden, başarılı bir şekilde görev süresini tamamlayan 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül`e de şükranlarımızı sunarız” diye konuştu.



Tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

Saruhanlı da toplu ulaşıma 3 araç daha...

Manisa'da okul servis araçlarına yönelik özel denetim

Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"

2 polisi şehit eden 16'lık saldırgan, okulların açıldığı günü özellikle seçmiş

Eve giderken dengesini kaybedip düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Duvarı yıkan lüks otomobil bahçeye daldı

Sıla Akgül davasında 1,5 milyon TL tazminat kararı

Ege Üniversitesi, 70 TYÇ Logolu programıyla Türkiye’de lider

Dijital hekimlikle defalarca dişçi koltuğuna oturmaya son

Trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

İzmir'de tır garajında yangın çıktı

Ege Cup 2025: Aliağa Petkimspor: 72 - Trabzonspor: 74

Zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Lojmanda kalan adam ölü bulundu

Bıçaklı kavgada 2 kişi ağır yaralandı

Saruhanlı da toplu ulaşıma 3 araç daha...

Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 12.08.2014 15:15:25 868 0

Tarih: 12.08.2014 15:15 Güncelleme: 12.08.2014 15:15
Haberi Sesli Oku
12.09.2025 14:22:00