SARUHANLI - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ: ?2001 yılında Türkiye´de bir güneş doğdu. Demokrasinin alanını genişleten insan hak ve özgürlüklerinin alanını genişleten siyasetin seviyesini yükselten ve bir yandan otobanlarımızla, barajlarımızla, tünellerimizle bir Recep Tayyip Erdoğan dünyaya geldi.? 

Özdağ, beraberinde AK Parti´den Manisa Milletvekili seçilen Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur ve İsmail Bilen ile Saruhanlı ilçesini ziyaret etti.

Hükümet Meydanında partililere hitap eden Selçuk Özdağ, 1 Kasım seçimlerinde çalışmalarından dolayı teşkilat üyelerine teşekkürlerini iletti.  

Özdağ partililere yaptığı konuşmada, ?Değerli kardeşlerim bizler 1920´li yıllarda Sakarya´da Türkiye´nin talih ve tarihinde yükselttik. Bizi orta Asya´ya göndermek istediler direndik. Sonra menderes direndi ve asıldı. Sonra Özal direndi. Demirel altı defa gitti yedi defa geldi. Özal direndi ömrü vefa etmedi. Erbakan, Çiller ve Muhsin Yazıcıoğlu 11 ay dayanabildiler.2001 yılında Türkiye´de bir güneş doğdu. Demokrasinin alanını genişleten insan hak ve özgürlüklerinin alanını genişleten siyasetin seviyesini yükselten ve bir yandan otobanlarımızla, barajlarımızla, tünellerimizle bir Recep Tayyip Erdoğan dünyaya geldi. Birileri bize ne yaparlarsa yapsınlar, Allah dilemişse önümüzü kimse kesemez. Bizim talih ve tarih şantajımız yükselmeye başlamıştı. Recep Tayyip Erdoğan´la hep size yaslandık.? 

Millet ve Allah,  hak ve halk, ikisine yaslandık 3 yerel ve 2 referandum birde Cumhurbaşkanlığı seçimini kazandıklarını ifade eden Genel Başkan Yardımısı Selçuk Özdağ sözlerine şöyle devam etti; ?Aydın Doğanın hürriyeti Muhtar bile olamaz diye yazmıştı. O muhtar bile olamaz dedikleri adam o güzel insan sizin oylarınız ile köşke çıktı. Sonra partimizde bir genel başkan değişimi oldu. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu bilge insan Genel başkan oldu. Hatırlarsanız mavi cins diye bir reklam vardı Kot Pantolon dünyaya kot pantolon Amerika´da yayıldı sonra bir kök Mavi cins kot pantolonunu üretti. Amerika´da en çok satan kot pantolon unvanını kazandı. Reklamda şöyle diyordu bu Türklerde fazla oldu Bu recep Tayyip Erdoğan´da fazla oldu dediler egemen güçler bu Ak Parti fazla oldu şimdi bide başımıza Ahmet Davutoğlu mu gelecek dediler? Ve yeni proje ile toplum mühendisliği ile siyaset mühendisi ile karşımıza çıktılar bir yandan paralel yapı, bir yandan kendilerine ulusalcı diyen ama ulusal milli menfaatlerden uzak kişilerle beraber bir yandan PKK terör örgütü ve bir diğer yandan aydın doğanının medyası ile yolumuzu kesmek istediler. Direndik %41 oy aldık. Siyaset tarihinde %41 ?i dört parti aldı. Bizde Ak Parti olarak dördüncü kez iktidar olduk. Destekleriniz için teşekkür ediyoruz.?



Nöbet yerinde ölü halde bulundu

Mali müşavir evinde ölü bulundu

Gümüşçü cinayeti sanığına müebbet hapis

Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti

Trafik kazası: 1 ölü

Manisalı işitme engelli judocu, Tokyo’da madalya kazandı

MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi’nde Dünya Prematüre Günü kutlandı

16 Yaşındaki Genç, Annesini Darp Eden Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

Mantar Toplamaya Giden Kişi Bulundu

ABD'den Dünya Kupası bileti olanlara "hızlandırılmış vize"

SARUHANLI’DA VEFAT…

Traktör kazasında ağır yaralanan hemşire adayı, yaşam mücadelesini kaybetti

Saruhanlılı 19 yaşındaki genç trafik kazasında hayatını kaybetti

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

AĞIRALİOĞLU’NDAN MANİSA’DA SERT MESAJLAR: “MEMLEKETİN BU HALİNE RAZI DEĞİLİZ”

Saruhanlı'daki sahipsiz köpekler doğal yaşam alanına alınıyor

Paşaköy FK zirvede farkı üç yaptı: 0 - 7

HAYVANCILIĞI BIRAKMA NOKTASINA GELEN BESİCİLER, CHP’Lİ BAŞEVİRGEN’E GİRDİ MALİYETLERİNDEN DERT YANDI: “ŞAP HASTALIĞI GELMESİN DİYE DURMADAN KİREÇ ATIYORUZ BİRDE KİREÇ MALİYETİMİZ ÇIKTI”

Gümülcelispor 2-2 Yunusemre Belediyespor, Kritik maçta kazanan yok

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 7.11.2015 08:25:48 577 0
Tarih: 07.11.2015 08:25 Güncelleme: 07.11.2015 08:25
Haberi Sesli Oku