SOMA - AK Parti Manisa milletvekili adayı Mehmet Ali Özkan, 24 Haziran´da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday gösterildiği Manisa´nın Soma ilçesinde sahaya inerek çalışmalara başladı. 
İlk ziyaretini Soma Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Soma Ziraat Odası´na gerçekleştiren AK Parti Manisa milletvekili adayı Özkan´a Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, AK Parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy ve partililer eşlik etti. Mehmet Ali Özkan ve beraberindeki partililer, Soma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Ayan tarafından karşılandı. Özkan, AK Parti hükümetlerinin her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduğuna dikkat çekerek, "Esnafımızın emeğine, işine, alın terine sahip çıkıyoruz. AK Parti´nin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan seçim beyannamesine göre de maliye alanında KDV mükelleflerine hasılat esasına dayanan daha basit bir KDV sistemi kullanma imkanı getirilecek. Yerel yönetimlerin öz gelirleri artırılacak, Gelir Vergisi Kanunu, Kurumlar Vergisi Kanunu ve Vergi Usul Kanunu kapsamlı bir şekilde reforma tabi tutulacak. Taşınır rehini sistemi vergisel açıdan desteklenerek finansmana erişim kolaylaştırılacak" dedi. 
Soma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Ayan ise "Sorunlarımızın daha hızlı çözümü aşamasında milletvekilimizin olması her zaman Soma´nın avantajına olacaktır. Mehmet Ali Özkan kardeşimiz de tanıdığımız sevdiğimiz bir kardeşimizdir. Bizler Soma´dan milletvekili çıkması için kendisinin yanındayız" dedi. 
Özkan, daha sonra Soma Ziraat Odası Başkanı Emin Benli´yi ziyaret etti. Burada da çiftçilere yönelik açıklamalarda bulunan Özkan, "Soma´da tarımı daha fazla canlandırmak için çalışmalar yapacağız. Çiftçimizin sorunlarını biliyoruz. Zaten hükümetimiz tarımsal destek paketleriyle çiftçimizin hep yanında oldu. Bizler de göreve geldiğimizde işin bir ucundan tutarak bölgemizde tarımsal konuda neler yapabiliriz bu konuda kafa yoracağız. Hükümetimizin açıkladığı seçim beyannamesinde de çiftçimiz yine unutulmadı. Beyannamemizde tarımsal destekler asgari 3 yıllık dönemler için açıklanacak, tarım sanayi entegrasyonunu sağlamak için tarıma dayalı ekonomik yatırımlara yüzde 50 hibe desteği verilmeye devam edilecek. Tarım sigortalarının kapsamı genişletilecek, ilçe bazlı kuraklık verim sigortası kapsamına mercimek ve nohut dahil edilecek, incirde ve üzümde yağmur zararı ve küçükbaş hayvanlarda yavru atma riski teminat kapsamına alınacak. Tarımda yenilenebilir enerji ve bilgi teknolojilerinin kullanımı desteklenecek" ifadelerini kullandı. 
Ziraat Odası Başkanı Emin Benli ise çiftçiye desteklerinden dolayı AK Parti hükümetine teşekkür ederek, "Soma´dan aday gösterilen Mehmet Ali Özkan´ın milletvekili olmasını canı gönülden isteriz. Soma´dan milletvekili olması demek çiftçimizin yaşadığı sıkıntının hızlı bir şekilde çözülmesi demektir. Bizlerde oda olarak yanındayız" diye konuştu. 



78 Kilometre Yola Malzeme Döküldü, 615 Kilometre Yolda Tesviye Yapıldı

SARUHANLI BELEDİYESİ 3 GREYDER İLE SAHADA

Manisa Valisi Vahdettin Özkan, Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında teşvik edilecek yatırımları açıkladı

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Turgutlu'dan 3, Akhisar'dan 2, Salihli, Yunusemre ve Şehzadeler'den de birer öğrenci Türkiye birinciliğini paylaştı.

Manisa'da LGS'de birinci olan 8 öğrenciden 3'ü Turgutlu'dan

Yunusemre Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde eğitim gören minikler düzenledikleri yıl sonu gösterisiyle kendilerine hayran bıraktı.

Yunusemreli miniklerden unutulmaz yıl sonu gösterisi

Sosyal medyada sahte kiralık araç ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen 38 kişi 19 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonla yakalandı.

Sahte ilanlarla milyonluk vurgun! 19 ile uzanan ağ çökertildi

Farelerle kurduğu sıra dışı dostlukla daha önce haberlere konu olan 56 yaşındaki Şeref Yeşilbaş otobüs durağında ölü bulundu.

Farelerle dostluğuyla gündemdeydi: Otobüs durağında esrarengiz ölüm!

Tekmeli ve yumruklu kavgayı asker bastırmak için uzun mücadele etti.

Yol yapım şantiyesinde kan döküldü! Köylüler ile işçiler çatıştı

Antalya’da serada kaynak yapan 27 yayındaki Engincan Hiçdurmaz, biranda yere yığıldı.

27 yaşındaki genç serada yere yığıldı! Nişandan sonra gelen acı haber

Devrilen motosikletteki 25 yaşındaki Sude Koyuncu hayatını kaybetti, sürücü Soner Kütahya ise yaralandı.

Kahreden kaza: Genç kızın trajik sonu!

Turgutlu Belediyesinden parklarda yaz temizliği

Turgutlu Belediyesinden parklarda yaz temizliği

Annesi öldü, babası cezaevinde kızları sinir krizi geçirdi

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Otoyolundaki bakım çalışması kazaya sebep oldu: 1 ölü, 3 yaralı

Fener Rum Patriği Bartholomeos, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı için konuştu.

2026 ŞAMPİYONU İÇİN İKİ FARKLI KEHANET

Erken müzik etiketiyle müzik severlere sunduğu “Gözün Aydın” isimli teklisiyle dikkatleri üzerine çeken Tuğba Olgaç, yeni teklisinin çalışmasına başladı.

TUĞBA OLGAÇ YENİ ŞARKI HAZIRLIĞIM BAŞLADI

MERMERLER HOLDİNG ŞİRKETLERİNDE  şirket ortakları  Hisselerinin Usulsüz Şekilde Silinmesine Karşı Şirket ortaklarından ZAFER MURAT MERMER tarafından  Yasal Mücadele Başlattı…

MERMERLER HOLDİNG ŞİRKETLERİNDE....

Kula ilçesinde seyir halindeki hafriyat kamyonu aynı yönde seyir halinde olan traktöre arkadan çarptı.

Hafriyat kamyonu traktöre arkadan çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

78 Kilometre Yola Malzeme Döküldü, 615 Kilometre Yolda Tesviye Yapıldı

SARUHANLI BELEDİYESİ 3 GREYDER İLE SAHADA

Manisa Valisi Vahdettin Özkan, Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında teşvik edilecek yatırımları açıkladı

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

Orman yangınlarını önleyici tedbirler değerlendirildi

Manisa’da zirai don çalıştayı

Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 26.05.2018 11:59:26 739 0

Tarih: 26.05.2018 11:59 Güncelleme: 26.05.2018 11:59
Haberi Sesli Oku
11.07.2025 16:13:00