SARUHANLI - Saruhanlı AK Parti Kadın kolları Başkanı Medine Taştekin Kasım ayında yapılacak olan kongrede aday olmadığını açıkladı.

Saruhanlı AK Parti Kadın kolları Başkanı Medine Taştekin konuyla ilgili Kardelen Gazetesine yaptığı açıklamada, ?Göreve geldiğim süre boyunca siyasette kadının neler yapabileceğini göstermenin gururu ve onuru ile 3 yıldır partime yakışır bir şekilde temsil ettiğim davam olan Ak partimin kendi kararım ile  İlçe kadın kolları başkanlığına önümüzdeki kongre sürecinde aday olmayacağımı kamuoyuna saygı ile sunarım.? Dedi. 

Taştekin sözlerine şöyle devam etti; ?Görev yaptığımız süreçte birçok güzel projeye imza attık. Siyasette Saruhanlı da Kadın Kollarını zirveye taşıdık. Yaraları sarmaya ve gönülleri almaya çalıştık. Ve Halkımızın teveccühündende başardığımızı gördük. Görev yaptığımız süre boyunca Çok kıymetli arkadaşlarım ak kadınlara, Her koşulda yanımda  olan kıymetli dostlarıma, Abilerime ve Saruhanlı 5.donem  ana kademe yönetim kurulu üyelerine ve tabi Saruhanlıda siyasette parmakla gösterebileceğimiz temiz  ve dürüst siyaset yapan Oturduğu koltuğu sonuna kadar en iyi şekilde temsil eden Bizlere desteklerini esirgemeyen  iki Güzel başkanın Ak Parti Saruhanlı İlçe Başkanımız  Ahmet Gökmen ve Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Yaralı´ya tüm kadın kolları adına teşekkür ederim. Kongre süreci tamamlanıp bu göreve talip  Arkadaşlarımıza  teslim edene kadar arkadaşlarım ve ben görevimin başında olacağız. Kamuoyuna saygı ile sunarım.? 



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 25.10.2017 18:13:14 1025 0

Tarih: 25.10.2017 18:13
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00