ASAYİŞ - Van´ın Muradiye ilçesi AK Parti İlçe Başkanlığı binasına düzenlenen saldırıda binada büyük çapta hasar meydana geldi.

Olay, gece saat 02.55 sularında ilçenin Yenişehir Mahallesi Çarşı Merkezinde bulunan AK Parti İlçe Başkanlığı binasına meydan geldi. Düzenlen el bombalı saldırıda binada kimsenin bulunmaması büyük bir faciayı önlerken, bina büyük çapta hadar meydana geldi.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Vanlı; patlamanın 03.00 sıralarında meydana geldiğini belirterek, "Ancak yarım saat gecikmeyle haberimiz oldu. Binamızın arka tarafından ve alt katımızda fırın çalışanları patlama sesini duymuşlar ancak yapanları görmemişler. Emniyet birimlerimiz bizi aradı. Açıkyol Mahallesindeki evimden geldik. Binaya girdiğimizde arka tarafta yani patlamanın olduğu kısımdaki kameramız arızalı olduğu için görüntü alamamış. Kamera sistemini yeni kuruyorduk ancak iç kısımdaki kameramızda görünüyor. Atılan patlayıcı çalışanlarımızın mutfak olarak kullandıkları yere gelen patlayıcı masanın altına geldikten sonra patlama meydana geliyor. Geç saatlerde olduğu için bir can kaybımız yoktur parti binamıza yapılan bir saldırıdır" dedi.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 15.11.2016 09:21:27 385 0

Tarih: 15.11.2016 09:21
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00