SARUHANLI - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, seçim çalışmaları kapsamında Saruhanlı AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlediği kahvaltıda partililerle bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Koza İpek Holding´e kayyum atanmasına ilişkin "Bugün gazetesinin yazarlarına, çizerlerine ve yöneticilerine sesleniyorum ve 2011 yılında attığınız manşeti şimdi ben atıyorum: Basın hürdür ama bırakın yargı da görevini yapsın" dedi.

Özdağ, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Saruhanlı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlediği toplantıda partililerle bir araya geldi.

AK Parti´ye büyük bir katılımın ve desteğin olduğunu ifade eden Özdağ, önceki seçimlere oranla AK Partili seçmenin sandığa daha fazla gitmeye başladığını kaydetti.

Koza İpek Holding ve şirketlerine kayyum atandığını, holdinge ait Kanaltürk ve Bugün gazetesi yönetimlerinin değiştiğini anımsatan Özdağ, "Yargı burada usulsüzlükler olduğunu tespit etti. Aynı gazetenin 6 Mayıs 2011 yılında ´Basın hürdür ama yargı da hürdür´ şeklinde manşeti vardı. Bunu kime söylüyordu. Darbe girişimlerinden dolayı yargılananlara söylüyordu. Ben de şimdi bugün gazetesinin yazarlarına, çizerlerine ve yöneticilerine sesleniyorum ve 2011 yılında attığınız manşeti şimdi ben atıyorum: Basın hürdür ama bırakın yargı da görevini yapsın" diye konuştu.

- "Tarık Toros cevap versin"

Kanaltürk Genel Yayın Yönetmenliğinden alınan Tarık Toros´a cevaplamasını istediği sorular olduğunu ifade eden Özdağ, şöyle devam etti:

"Şimdi ben Tarık Toros´a sormak istiyorum, ´sen TGRT´de çalışırken Genelkurmay´ın bir programına davet edildin. Orada sancak geçiş töreni yapıldı. Orada herkes ayağa kalkarken sen ayağa kalktın mı kalkmadın mı? Daha sonra askeri yetkililer tarafından o törenden uzaklaştırıldın mı? Sonra rahmetli Enver Ören sana telefon açarak ´senin işine son vereceğim ama ya git matbaada çalış veya istifa et´ dedi mi? Sen önce bunlara cevap ver. AK Parti yerli ve milli parti değilmiş, gayri milli partiymiş. Sana mı düştü AK Parti´nin gayri milli olduğu. Sen önce sancak karşısında neden ayağa kalkmadın onun cevabını ver. Sen önce kendin milli ol. Kendi bayrağına ve sancağına saygı duy."

- "Neden Demirtaş´ı arıyorsunuz"

Özdağ, AK Parti´nin iktidar olmaması için HDP kullanılarak çalışmalar yapıldığını, kendisi için HDP´nin PKK´ya eşit olduğunu söyledi.

Ankara Tren Garı´nda meydana gelen terör saldırısına dikkati çeken Özdağ, ölenlere rahmet dileyerek "Orada yapılacak olan mitingi HDP yapmadı. Bir platform yaptı. Ben birileri gibi HDP Genel Başkanı´na başsağlığı dilemem. Eğer başsağlığı dileyecekseniz tek tek o 102 kişiye başsağlığı dilersiniz. İçlerinde CHP´li, AK Parti´li, HDP´li, PKK´lı vardı, sade vatandaş vardı. İçinde marjinal örgütlerin veya partilerin mensupları vardı. O zaman HDP Genel Başkanı´nı arıyorsanız CHP Genel Başkanı´nı da arayın. Gelin AK Parti Genel Başkanı´nı da arayın. Bizim de üyemiz orada öldü. Tek tek vatandaşın ailelerini arayın. Ben birilerine buradan mesaj da gönderiyorum. Neden Selahattin Demirtaş´ı arıyorsunuz" şeklinde konuştu.

Özdağ, parti olarak HDP´den rahatsızlık duymadığını, parti zihniyet ve söylemlerinden rahatsız olduğunu söyledi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş´ın Başbakan Ahmet Davutoğlu´na yönelik hakaret içeren sözlerine ilişkin olarak Özdağ, "Edep yoksunu adam. Sen bir başbakana karşı nasıl böyle konuşursun?" ifadelerini kullandı.



Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Manisalı çiftin piknik keyfi faciayla bitti

Saruhanlı'da Vefat...

Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Destek

Turgutlu'da yanan çiftlik evinden ceset çıktı: 3 gözaltı

Yaşlı çift evlerinde ölü bulundu: Katil, kadının oğlu çıktı

Feci kaza; Eğlence mekanından çıkan genç feci şekilde hayatını kaybetti

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Yıldızspor 45 FK Yaz Okulu'nda ikinci dönem başlıyor

Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 30.10.2015 12:10:28 414 0

Tarih: 30.10.2015 12:10 Güncelleme: 30.10.2015 12:10
Haberi Sesli Oku
3.08.2025 10:13:00