MANİSA - AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından 2018 yılının ilk İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli il genelinde 150 bin olan sayılarını yıl sonuna kadar 200 bine çıkarmayı hedeflediklerini ve gençlere ulaşmak için de sosyal medyayı iyi kullanmak gerektiğini söyledi. 
Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıya AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, İsmail Bilen, Uğur Aydemir, Recai Berber, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, AK Partili belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
"Gençlere ulaşmak için kafeterya başkanları bile seçmeliyiz"
Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, gençlere büyük önem verdiklerini belirterek, sosyal medyayı iyi kullanmaları gerektiğini söyledi. Gençlerin sosyal medyada vakit geçirdikleri ortamlarda yakalanabileceğini dile getiren Mersinli, ?Sosyal medyayı çok iyi kullanmayı hedefliyoruz. Paylaşımlara dikkat ediyoruz. Gençleri çekmek istiyoruz. Hatta kafeterya başkanları bile seçmeliyiz. Her kafeteryada temsilcimiz olabilir. Çünkü gençleri buralarda yakalayabiliriz? dedi.
?Manisa´da 150 bin parti üyesi var?
Manisa´da şuanda 150 bin civarında üyelerinin bulunduğunu açıklayan Mersinli, yılsonuna kadar 200 bin üyeye çıkmayı hedeflediklerini açıkladı. Mahalle başkanlarına ve yönetim kademesindekilere seslenen Mersinli, ?Kadın ve Gençlik kollarımıza büyük görevler düşüyor. Hepimiz uyum içerisinde çalışmak zorundayız. Seçime 15 ay kaldı. Belediye başkanlarımız meclis üyelerini seçim sürecinin içine dahil etmek zorunda. AK Parti davasını sahiplendirme görevi ilçe ve belediye başkanlarımızın. Yaklaşık 150 bin üyemiz var. Yılsonuna kadar 200 bin üyeye ulaşmayı amaçlıyoruz. Artık üyelik yaparlarken daha dikkatli davranıyoruz. Teşkilatımızın her kademesi üyelerimizin yanına gidip onlarla vakit geçirsin. Siz Yüksek Seçim Kurulu´na atıp tutanlara bakmayın. Kendileri sandıklara sahip çıkmakla görevlendirdikleri insanlara bakmıyorlar. Sandık görevlilerimiz olmadığı yerlerde sıkıntı yaşıyoruz. Sandıklara sahip çıkmaksak, bizi demokrasi noktasında alaşağı edemeyenler bizi sıkıntıya sokarlar? diye konuştu.
2019 seçimlerinde Manisa´da Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesini kazanmayı hedeflediklerini söyleyen Mersinli, partililerin çok sıkı çalışması gerektiğini ifade etti.
"Türkiye olarak ekonomide destan yazdık"
Toplantıda konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, 17 ilçede seçimleri tamamladıklarını belirterek, ?Son tura girdik. 2019 seçim yılı. Bu yıl AK Parti teşkilatları olarak her zaman yarın seçim olacak gibi hazırız. Seçimden seçime çalışmıyoruz. 15 yıldır memleketimizde kriz faslını devreden çıkardık. Bir takım çevrelerin kriz senaryoların rağmen, bölgemizde yaşanan sıkıntılara rağmen ekonomimiz kazaya uğramadan bugünlere geldi. Birileri Türkiye ekonomisi çökecek, diyordu. Ama öyle olmadı. Türkiye ekonomisini çökertmeye çalışanlara karşı omuz omuza kriz senaryolarına aldırış etmedik. Bütün tedbirleri aldık. Bütün dünya Türkiye´nin ekonomisinin çökeceğini beklerken Çin´i sollayıp 11.1 büyüdük. Bu bir destandır. Birileri buna mazeretler bulabilir. 2008 krizinden bu yana insanlarımıza 7.7 milyon kişiye iş bulduk, aş verdik. Asla bu kriz senaryolarına aldırış etmeyelim. 2018 yılı geçen yıldan da daha iyi olacak. Daha güzel şeyleri yaşayacağız? dedi.
Konuşmasında ABD´de ?Ateş ve Öfke: Trump´ın Beyaz Sarayı´nın içinden? isimli Başkan Donald Trump´ı anlatan kitaba da atıfta bulunan AK Partili Berber, ?Amerika´da bir kitap yayınlandı. Trump´ı anlatan bir kitap. Yayınlanması için çok baskı yapıldı. O kitapta başkan için ?deli´ ifadesi kullanılıyor. Gerçekten son aldığı karar hiç kimsenin uygulamayı düşünmediği Kudüs kararını uygulamaya koydu. İslam İşbirliği Teşkilatı ilk defa bir karar aldı. Bu kararın alınması çok zor oldu. Bazı İslam ülkeleri dışişleri bakanı seviyesinde temsilciler gönderdi. Buna rağmen oy birliği ile karar alındı. Bende o kitaptakine atıfta bulunarak söyleyeyim deli bir başkanın aldığı karar ilk defa ret edildi. Doğu Kudüs Filistin´in başkenti ilan edildi. Liderimizi küçümseyenler, erişemedikleri için kıskanıyorlar? diye konuştu.
Partililere çağrı yapan AK Partili Berber, ?Hangi kırgınlıkları yaşamışsak yaşayalım, hoşumuza gitmeyen beğenmediğimiz şeyler olabilir. Ancak kırgınlıkları kenara koyup hedefe kilitlenmeliyiz? diye konuştu.



Saruhanlı'da İlköğretim Haftası Kutlaması

Babasının bıçakladığı çocuk hayatını kaybetti

Egeli akademisyene "Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı" unvanı verildi

Saruhanlı’da İZSU’nun yeni su kuyusu girişimine tepki büyüyor

Manisa'da şüphelilerin üzerinden uyuşturucu çıktı

DEÜ TIP FAKÜLTESİ'NİN YENİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ

Liselilerin tehlikeli şakasında bir öğrenci ölümden döndü

Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi'nde yeni eğitim yılı başladı

Manisa'da ahşap palet fabrikasında yangın

Demirci’de ilk kez pepino yetiştirildi

Saruhanlı Belediyesinden Şatırlar Mahallesi’nde Gölet Temizliği

Sarıgöl CHP Kongresi yapıldı

Boş tarlada erkek cesedi mahalleyi karıştırdı!

Deniz Kuvvetleri'ne FETÖ operasyonu! Çok sayıda isim gözaltında...

Turgutlu'da 32 yaşındaki genç silahla hayatına son verdi

Saruhanlı’da İZSU’nun yeni su kuyusu girişimine tepki büyüyor

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı şimdiden sızdırıldı. "Çıkar bakayım cep telefonunu" diyenler şoke olacak

Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Samet Çini Gözyaşları arasında toprağa verildi

Muharrem Ekici’nin Adı Gençlik Merkezine verilecek

Sarıgöl'de Sultani üzüm yarışması

Şehit Uzman Çavuş Yeşil’in Salihli’deki baba ocağında helallik alındı

Dönerci bir aylık kazancını Gazze’ye bağışladı

Belediyeye bağlı çarşıda kripto madenciliği iddiası

Saruhanlı da toplu ulaşıma 3 araç daha...

Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 7.01.2018 11:31:55 528 0

Tarih: 07.01.2018 11:31 Güncelleme: 07.01.2018 11:31
Haberi Sesli Oku
17.09.2025 17:38:00