Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Saruhanlı şubesi eski başkanı Kazım Güler (54) CHP’den Saruhanlı Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Güler, CHP İlçe binası önünde yaptığı açıklamada, doğup büyüdüğü Saruhanlı’ya güler yüzlü ve kaliteli hizmet sunmak için bu göreve talip olduğunu bildirdi.

CHP’nin Saruhanlı’da belediye seçimini kazanması için birlik ve beraberlik içerisinde var gücüyle çalışacağını ifade eden Güler şöyle konuştu:

“Bu yıl Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 90. Belediyemizin de 60. yılıdır. Daha nice güzel yıllar için yola çıktık, Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. İlçemize hizmet edeceğiz. Bu amaçla bu işe giriştik, yolumuz açık olsun. 2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Saruhanlı Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum, hayırlı olsun.”

Kendisinin Saruhanlı Belediyesi’nden emekli olduğunu ve belediyeciliği iyi bildiğini ifade eden Güler, bu avantajı en iyi şekilde kullanmak için kendisine imkan tanınmasını istedi.

Güler, 2005 yılından bu yana yürüttüğü ADD Şube Başkanlığı görevini geçtiğimiz aylarda Serbest Muhasebeci Mustafa Civan’a devretmişti.

- Diğer Aday Adayları -

Bu arada, Saruhanlı’nın Nuriye Beldesi Belediye Başkanı Hasan Karapehlivan da 23 Eylül 2011 tarihinde, CHP’den Saruhanlı Belediye Başkanlığına aday olacağını açıklamıştı.



Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 3.07.2013 17:54:07 696 1
Tarih: 03.07.2013 17:54 Güncelleme: 03.07.2013 17:54
Haberi Sesli Oku