SARUHANLI - Academia 2021 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu, iddialı renk ve tasarımları içeren ürünleriyle dikkati çekiyor.

Beymen Grup'tan yapılan açıklamaya göre, Academia 2021 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu'nda kahve tonları, gri ve mavi renkler sezona heyecan katarken, tasarımlardaki haki, kırmızı ve siyah renkleri de öne çıkıyor.

Ürünlerde, duman, gotik çiçek desenler, “slow burn” sloganı, yıpranmış dokular ve kadifelerde kullanılan art workler, zincir ve logo anlatımları koleksiyonun genelinde farklı desen ve yüzeylerde görülüyor. 'A' harfinin saten ve trikolarda jakar uygulamaları klasikleri destekliyor.

Hibrit ve dönüştürülebilir tasarımların dikkati çektiği Academia 2021 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’nda modern tasarım anlayışı, yumuşak yapılarda Academia ilkelerini ön plana çıkaran zarif bir tezatlıkla birleşiyor.

Kolları çıkabilen deri garnili denim ceket, çift taraflı giyilen shearling palto ve kaz tüyü montlar, oduncu gömleklerinden ilham alan sökük detaylı katmanlar opsiyon sunuyor.

Deri tasarımların formlarındaki deneysel yenilikler renk ve yüzey oyunları ile birleşirken, bele oturarak güncellenen oversize kalıplar denim grubunda yeni gelenekler yaratıyor.

Dış giyimlerin arka bölümünde yer alan zincir brit’ler ve A harfi grafik yaka iğneleri ürünlere pırıltı katarken, kabartma, nakış ve reflektör tekniğiyle uygulanmış Academia logoları dikkati çekiyor.



Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

Ferdi Zeyrek'in eşi Nurcan Zeyrek ağlattı 16 yaşından beri ellerimiz hiç ayrılmadı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 16.09.2021 00:26:00 3441 0

Tarih: 16.09.2021 00:26
Haberi Sesli Oku
14.06.2025 17:03:00