Anahtar Kelimeler: Abromoviç tatili sürüyor

MAGAZİN - Rus milyarder Roman Abramoviç´in mega yatı ´Eclipse´, Bodrum tatilinin ardından Marmaris´in Hisarönü körfezine demirledi. Rus milyarder gün boyu yatından dışarı çıkmazken ailesi sabah saatlerinde körfezin mavi sularında su sporları yaparak serinlemeye çalıştı.

İngiltere´nin futbol kulüplerinden Chelsea´nin sahibi Abramoviç, Ege tatiline Marmaris´te devam ediyor. İş adamının 165 metre uzunluğundaki yatı ´Eclipse´, Marmaris´in Hisarönü Körfezi´ndeki beş yıldızlı bir otelin karşısına demir attı. Körfezde seyreden yat ve teknelerin ilgi odağı olan dev yat, Kurucabük koyu açıklarında gün boyu demirli kaldı. Yattan sabah saatlerinde su sporları yapmak için botla biri erkek iki kişi korumalar eşliğinde banana ile su sporu yatı. Rus iş adamı Abromoviç ise gün boyu yattan dışarı çıkmadı.

SELİMİYE´YE BİSİKLETLE GİTMİŞTİ

Rus iş adamı Roman Abromoviç geçen yıl mega yatıyla Hisarönü körfezine demirlemiş ve beş yıldızlı otelden 25 bin dolarlık bisikleti ile 45 kilometre pedal çevirerek, ünlülerin tatil cenneti Selimiye´ye gitmişti. Mütevazi tavırlarıyla yöre halkının beğenisini kazanan Abromoviç, Selimiye´de Haşhaşlı süt tatlısı, fesleğenli ayran ve çay içtiği kafeteryada hesap ödemek istemiş, kendisinden para almak istemeyen kafeterya sahibine zorla 20 lira vermişti. Selimiye´yi çok beğendiğini dile getiren Abromoviç´in buradan arsa baktığı da ileri sürülmüştü.
Yaklaşık 1,2 milyar dolar değerinde olduğu tahmin edilen dünyanın en büyük yatlarından ´Eclipse´de 3 yüzme havuzu, özel sinema salonları, dalış ve su sporları ekipmanları ile iki mini denizaltı bulunuyor.



Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 21.10.2015 09:26:17 721 0
Tarih: 21.10.2015 09:26 Güncelleme: 21.10.2015 09:26
Haberi Sesli Oku