Tarih: 15.06.2015 16:46

AB Projeleri ve İhtiyaç Analizi Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde Manisa Valiliği Avrupa Birliği (AB) Dış Koordinasyon ekibi, Saruhanlı Kaymakamlığı proje Ofisi personeliyle analiz çalışması gerçekleşti.

Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen analiz çalışmasına, AB Proje ve Dış Koordinasyon Ekibi Koordinatörü Ural Sevener, İlçe Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürü Aytekin Yaralı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Huri Uslu ve Kamu kurumlarından temsilciler katıldı.

 AB Proje ve Dış Koordinasyon Ekibi Koordinatörü Ural Sevener, toplantı sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ?Avrupa Birliği (AB) proje ekibini arkadaşlarımıza anlattık. Manisa ve ilçelerinde projeler kapsamında neler yapacağımızı ve arkadaşlarımızın da ne tür projelerinin olduğu konusunda fikir alış verişinde bulunduk.? Dedi.

Koordinatör Sevener, şunları kaydetti; ?Saruhanlı´nın ana özelliği tarım. Bununla ilgili projelerimiz var. Bunun bir örneği de geniş Çaplı organik tarımı geliştirmek. Bu projede 35 kişilik ekip çalışıyor. Zeytinden Yem´e kadar her türlü ürünü organik tarıma geçireceğiz. Organik Tarımda Manisa olarak Dünya lideri olacağız. Bu gibi projelerimizi ileriki dönemde neler yapabiliriz gibi bilgi alışverişinde bulunduk.? 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —