Tarih: 13.07.2015 16:29

885 Kişiye Ramazan Yardımı Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI  - Saruhanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Ramazan bayramı öncesi 885 kişiye nakdi yardımda bulundu.

Yapılan açıklamada 885 kişiye 100 lira olmak üzere toplam 88 bin 500 TL nakdi yardım yapıldığı bildirildi.

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ? Ramazan Bayramı öncesi yapılan yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada, ?Saruhanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız tarafından belirlenen 885 vatandaşımıza Ramazan Bayramı öncesinde para yardımı yaptık. Bu aileler ile ilgili vakıf yetkililerimiz gerekli araştırmayı yaparak ihtiyaç sahibi oldukları kanaatine vardılar. Ardından devlet tarafından sağlanan ödenekle yapılan nakdi yardımlar bu kişilerin banka hesap numaralarına yatırıldı. Para yardımı yapılan 885 vatandaşımıza 100 TL olmak üzere 88 bin 500 Türk lirası para yardımı yapıldı.

Kaymakam Kanyılmaz sözlerine şöyle devam etti; Vakfa başvuru yapan tüm ihtiyaç sahiplerinin durumunun kaymakamlık tarafından değerlendirildiğini ve gerekli yardım uygun görüldüğü takdirde mutlaka yapıldığını söyledi. Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu, bunun da paylaşmakla mümkün olduğunu anlattı.

Kanyılmaz, sözlerine şunları ekledi; ?Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak sosyal ve manevi görevimizi yerine getirdik. Tüm halkımızın Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramının mübarek olmasını temenni ediyorum.?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —