Saruhanlı İlçesinde 66 yıldır düzenli olarak her gün kitap okuyan ve çevresinde “kitap kurdu” olarak tanınan 85 yaşındaki Nail İmran vefat etti.

Saruhanlı’nın İstasyon mahallesinde eşi Nebahat İmran ile birlikte yaşayan Nail İmran, yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı evinde vefat etti. İmran’ın naaşı öğle namazının ardından çarşı camisinde kılınan cenaze namazı sonrası Saruhanlı mezarlığında toprağa verildi.

Manisa Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Osman Egin’ın kıldırdığı cenaze namazına İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Siyasi parti temsilcileri, İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri, akrabaları ve çok sayıda kişi katıldı.

-Kitapları Öksüz Kaldı-

Sağlık memurluğundan emekli olan İmran, kitap okumaya genç yaşta zatürreden ölen annesinin ruhuna Kur’an-ı Kerim okuyarak başlamış, daha sonra kitap okumak onda bir sevda haline gelmişti.

Gözlerinde meydana gelen rahatsızlık nedeniyle görme duyusu azalan ve son birkaç yıldır büyüteç yardımıyla kitap okuyan İmran, kullandığı büyütecin de işe yaramamaya başlaması üzerine her gün bir arkadaşına kitap okutarak kitaplarla arasındaki bağı korumuştu.

Bu arada vefat eden İsa Sarıtaş’ın cenazesi de aynı camiden kaldırıldı.



Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 4.11.2013 09:17:02 613 1
Tarih: 04.11.2013 09:17 Güncelleme: 04.11.2013 09:17
Haberi Sesli Oku