YAŞAM - Engelli dostu olarak partili partisiz her kesimden takdir toplayan 24.25.26. Dönem Manisa Milletvekili, Akademisyen ve Siyasetçi Prof. Dr. Selçuk Özdağ bedensel engelli 7 yaşındaki Derya Karaca'nın en büyük hayallerinden biri olan akülü aracı temin ederek bir kez daha gönüllerde taht kurdu. 

Manisa'nın Gördes ilçesine bağlı Beğenler köyünde ailesiyle birlikte yaşayan bedensel engelli 7 yaşındaki Derya Karaca'nın akülü araç hayali 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Prof. Dr. Selçuk Özdağ sayesinde gerçeğe dönüştü. Akülü aracına kavuşan küçük Derya ve ailesi Özdağ'a teşekkür ve şükranlarını iletirken şu ana kadar yaklaşık Bin 700 civarında akülü araç, binlerce beyaz baston, tablet bilgisayarlar dağıtan Akademisyen ve siyasetçi Prof. Dr. Selçuk Özdağ, “Engelli vatandaşlarımızın her an ve daima yanlarındayım. Peki neden? Çünkü hep birlikte el ele gönül gönüle engelsiz bir dünya oluşturmamız gerekiyor” diye konuştu. 

Dağıtılan akülü araçlar, tabletler, beyaz bastonlarla amaçlarının bir yandan engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırarak okumalarına, yeni bilgilerle, eğitimle donanmalarına aracılık, öncülük etmek bir diğer yandan da almış oldukları eğitim, bilgi, birikim ve tecrübeyle üretken insan olmalarını sağlamak olduğunu kaydeden Özdağ, “Okurlarsa, üretici insan olurlarsa aynı zamanda devlete, millete faydalı meslek sahibi olacak bu vatandaşlarımız” dedi.

Engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırma adına çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Akademisyen ve Siyasetçi Prof. Dr. Selçuk Özdağ, son olarak dağıttıkları akülü araçların yurtdışında bulunan arkadaşlarının sponsorluğunda getirtildiğini kaydetti. Özdağ'ın hediye ettiği akülü araçların fiyatları 15 ile 20 bin TL arasında değişiyor.



Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 8.08.2019 11:19:00 1186 0
Tarih: 08.08.2019 11:19 Güncelleme: 08.08.2019 11:19
Haberi Sesli Oku