SARUHANLI- Saruhanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Ramazan bayramı öncesi 708 kişiye nakdi yardımda bulundu.

Yapılan açıklamada 708 kişiye 125 lira olmak üzere toplam 88 bin 500 TL nakdi yardım yapıldığı bildirildi.

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ? Ramazan Bayramı öncesi yapılan yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada, ?Saruhanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız tarafından belirlenen 708 vatandaşımıza Ramazan Bayramı öncesinde para yardımı yaptık. Bu aileler ile ilgili vakıf yetkililerimiz gerekli araştırmayı yaparak ihtiyaç sahibi oldukları kanaatine vardılar. Ardından devlet tarafından sağlanan ödenekle yapılan nakdi yardımlar bu kişilerin banka hesap numaralarına yatırıldı.

Para yardımı yapılan 708 vatandaşımıza 125 TL olmak üzere 88 bin 500 Türk lirası para yardımı yapıldı.

Kaymakam Kanyılmaz sözlerine şöyle devam etti; Vakfa başvuru yapan tüm ihtiyaç sahiplerinin durumunun kaymakamlık tarafından değerlendirildiğini ve gerekli yardım uygun görüldüğü takdirde mutlaka yapıldığını söyledi.

Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu, bunun da paylaşmakla mümkün olduğunu anlattı.

Kanyılmaz, sözlerine şunları ekledi; ?Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak sosyal ve manevi görevimizi yerine getirdik. Tüm halkımızın Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramının mübarek olmasını temenni ediyorum.?



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 1.07.2016 11:25:07 660 0
Tarih: 01.07.2016 11:25 Güncelleme: 01.07.2016 11:25
Haberi Sesli Oku