Anahtar Kelimeler: Yıllık Asfalt Özlemleri Buldu

SOMA - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da, Söğütçük, Koyundere, Büyükışıklar, Karacahisar Mahallelerinin, karayolları ile bağlantısını sağlayan yolda sathi kaplama çalışmasına başladı. Yaklaşık 40 yıldır mevcut yolda asfalt çalışması yapılmadığını belirten mahalle muhtarları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Soma’nın Söğütçük, Koyundere, Büyükışıklar, Karacahisar Mahallelerinde ikamet eden vatandaşların 40 yıllık asfalt özlemlerine Manisa Büyükşehir Belediyesi son verdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut güzergâhta yürütülen temel çalışmanın ardından asfalt çalışmasına başlandı. Yürütülen çalışmayı; Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Milliyetçi Hareket Partisi Soma İlçe Başkanı Adem Yıldırım, Soma Muhtarlık İşleri Müdürü Can Doğan Cansever ve Mahalle Muhtarları inceledi. Yürütülen çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “Balıkesir sınırında, Koyundere Mahallesi ile Karacahisar Mahallesi arasındayız. 3 yıldır bu bölgede yoğun bir çalışma yapıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Kiraz, Kaplan, Duğla, Türkali Mahallelerimizin bulunduğu yaklaşık 32 kilometrelik gurup yolunda çalışmalarımızı tamamladık. Bulunduğumuz alanda geçtiğimiz yıldan beri genişletme ve koruge boru döşeme çalışmalarımızı devam ettiriyorduk. Temel çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte 13 kilometrelik grup yolunun kalan kısmını da devam ettik. Daha önce Söğütçük Mahallemizle Koyundere Mahallemizi bağlayan yaklaşık 11 kilometrelik güzergâhımız vardı. Geçtiğimiz yıl tamamlamıştık. Devamın da bulunduğumuz bölgeyi Balıkesir karayollarına bağlayan yaklaşık 13 kilometrelik yolda sathi kaplamamızı tamamlıyoruz” dedi.

Başkan Ergün’e teşekkür ettiler

Asfalt çalışması nedeniyle memnuniyetini dile getiren mahalle muhtarları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

 

Koyundere Mahalle Muhtarı İsmail Güneş: Allah razı olsun. Cengiz başkana teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 40 yıldır çalışma yapılmayan yolda genişleme ve sathi kaplama çalışması yapılıyor.

Büyükışıklar Mahalle Muhtarı Mücahit Çoban: Bizim için bu çalışma önem taşıyor. Daha önce yollarda arabalarımız, zarar görüyordu. Ulaşımda zorluk yaşıyorduk.

Karacahisar Mahalle Muhtar Behzat Yankıl: Vatandaşlarımız, Büyükşehir Belediyesi sayesinde güzel bir yolda ulaşım sağlayacak.40 yıldır yapılmayan yolu Büyükşehir Belediyesi yaptığı için teşekkür ediyoruz. Köy olarak çok memnun olduk. Bundan ötesi can sağlığı.



SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

eTwinning 16. Ulusal Konferansı'nda Saruhanlı'dan Büyük Başarı

Dart Yıldız Kızlar İl Birinciliği Halitpaşa’dan

Ev değil cephanelik

Ziraat Odası Başkanı Okur’dan tarım sayımı uyarısı

Tırın bir başka tıra arakadan çarptığı kazada faciadan dönüldü

Türk-Japon projesine ‘en iyi makale' ödülü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 18.09.2022 16:30:00 3762 0
Tarih: 18.09.2022 16:30 Güncelleme: 18.09.2022 16:30
Haberi Sesli Oku

İlçeler

İlçeler Haberleri