24 yaşındaki TikTok fenomeni feci kazada hayatını kaybetti

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sosyal medya fenomeni 'Lavinia Özmen' olarak tanınan 24 yaşındaki Gizem Özmen ve aracın sürücüsü Mehmet Ensar Özden yaşamını yitirdi. Kazanın, İzmir-İstanbul Otoyolu'nda park halindeki bir tankere çarpan 34 FD 1236 plakalı otomobille meydana geldiği belirtildi.

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sosyal medyada 'Lavinia Özmen' olarak tanınan 24 yaşındaki Gizem Özmen ve aracın sürücüsü Mehmet Ensar Özden yaşamını yitirdi.

15 Şubat 2025 sabahı saat 09.00 sıralarında İzmir- İstanbul Otoyolu'nda gerçekleşen kazada, 34 FD 1236 plakalı otomobil emniyet şeridinde park halindeki 35 AVV 945 plakalı tankere çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ekipler, sürücü Özden ve yolcu koltuğundaki Özmen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Tanker şoförü gözaltına alındı.

Instagram'da 22 bin, TikTok'ta ise 155 bin takipçisi bulunan Gizem Özmen, sosyal medyada özellikle kadınların sesi olmayı amaçlıyor, kendi yaşam hikayesini ve takipçilerinin anonim deneyimlerini paylaşıyordu. Genç fenomenin beklenmedik ölümü, takipçilerini ve sevenlerini yasa boğdu.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Trafik Kazası 22.02.2025 09:20:00 1206 0
Tarih: 22.02.2025 09:20 Güncelleme: 22.02.2025 09:20
Haberi Sesli Oku