Anahtar Kelimeler: Nisan´ . Coşkusu

23 Nisan´da 103. Yıl Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 103. Yılı Saruhanlı İlçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Kutlama törenine; Kaymakamımız Murat Acar, Belediye Başkanı Zeki Bilgin, kurum amirleri, siyasi parti başkanları ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saruhanlı´da Atatürk meydanında anıta çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, çeşitli etkinliklerle devam etti.

Törende, Saruhanlı Kaymakamı Murat Acar ve Belediye Başkanı Zeki Bilgin öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı.

İstiklal Marşı ve öğrenci andının okunmasıyla devam eden programda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Dr. Osman Aguş yaptı.

Atatürk´ün bu ülkeyi çocuklara emanet ettiğini dile getiren Aguş, şöyle dedi; “Bugün milli birlik ve beraberlik duygularıyla coşan milli iradenin temsil edildiği, TBMM´nin kuruluşu ile milli, çağdaş laik, demokratik ve egemen yeni Türk devletinin doğuşunun 103. Yıl dönümüdür. Güvendiğimiz için bu ülkeyi onlara emanet ediyoruz. Bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.”

Törende, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu.

Program Ront gösterisi, Halk Dansları topluluğu gösterisi, şiir okuması ile sürdü.

Daha önceden düzenlenen spor, resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçemiz Kaymakamı Murat Acar, Belediye Başkanı Zeki Bilgin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş tarafından verildi.



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 24.04.2023 10:56:00 1259 0
Tarih: 24.04.2023 10:56 Güncelleme: 24.04.2023 12:43
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri