Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10228,4%0,39
  • DOLAR

    39,84% 0,05
  • EURO

    46,97% 0,36
  • GRAM ALTIN

    4278,66% 0,46
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00

220 İşyerine İdari Ceza Uygulandı

220 İşyerine İdari Ceza Uygulandı

MANİSA - Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi, yılbaşından bu yana 6 bin 933 adet işyerine denetim yapıldığını, 220 işyerine idari ceza uygulandığını bildirdi.

MANİSA’DA GIDA DENETİMLERİ

 

MANİSA - Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi, yılbaşından bu yana 6 bin 933 adet işyerine denetim yapıldığını, 220 işyerine idari ceza uygulandığını bildirdi.

 

Çebi, yaptığı yazılı açıklamada, halk sağlığının korunması ve gıda güvenilirliğinin sağlanmasına yönelik olarak, yıllık denetim ve izleme programlarına göre gıda üretimi ve satışı yapılan işyerlerinde denetim, kontrol ve numune alma işlemleri yapıldığını söyledi.

 

Manisa Merkez ve 15 ilçe müdürlüğünde görevli kontrol görevlilerince yapılan denetimler hakkında bilgi veren Çebi, şunları kaydetti:

 

"2012 yılında bugüne kadar 6 bin 933 adet denetim yapıldı, denetimler sonucunda uygunsuzluk tespit edilen 220 işyerine idari ceza uygulandı. Yapılan bu denetimlerden bin 14 adetini ekmek, unlu mamul ve pastacılık üretimi yapan işletmeler oluşturmakta ve bunlardan uygunsuzluk tespit edilen 48 adet işletmeye idari yaptırım uygulanmıştır."

 

Haber Merkezi



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor