EĞİTİM - Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Saruhanlı İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Saruhanlı İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Serhat Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, Celal Bayar Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sabih Özer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık ve diğer daire amirleri katıldı.

Toplantıda katılımcılara bir brifing veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek, Halk Eğitim Merkezi olarak 2013 – 2014 yılında Ağustos ayına kadar toplam 219 kurs açtıklarını bu kurslarda 2 bin 739 erkek kursiyer, 2 bin 300 de kadın kursiyer toplamda ise 5039 kursiyer eğitim verdiklerini kaydetti.

Genel Kurs olarak 97 kurs açıldığını, bu kurslarda 907 erkek, 1316 kadın toplamda ise 2222 kursiyer katıldığını ifade eden Yüksek, Bu kursların ise, Makine nakışı, El sanatları, Hijyen, Bilgisayar, Anne-Çocuk eğitimi ve Benim ailem kursları, Enstrüman bağlama kursu, Halk oyunları kursu, Okuma yazma kursları, Aerobik fitnes kursu, Kalorifer ateşçiliği, Sınavlara hazırlık kursları, LYS Hazırlık kursu ve Bandminton kursları olduğunu söyledi.

Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ise, toplantı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada,  "Halk Eğitim Merkezleri Hayat Boyu Öğrenme faaliyetleri çerçevesinde toplumun pek çok ihtiyacını karşılamaktadır. Bu çalışmalar tabi ki resmi kurumlarımız ve sivil toplum örgütleri işbirliği içinde gerçekleşmekte ve onların desteklerine her zaman ihtiyaç duymaktayız. Bu zamana kadar Halk Eğitim Merkezimiz aracılığı ile toplumumuzun sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sunan pek çok kurs açıldı ve bu kurslardan çok sayıda vatandaşımız faydalandı. Bu faaliyetleri gerçekleştiren Halk Eğitim Merkezi çalışanlarına ve işbirliği yapan tüm kurum-kuruluş ve sivil toplum örgütlerine teşekkür ederim" diye konuştu.

Toplantı, komisyon üyelerinin yaygın eğitim konusunda yapılan çalışmaları değerlendirmeleri, Yapabilecekleri çalışmalar ve bu çalışmaları konusunda görüş ve önerilerin aktarılması, yapılacak çalışmalar ve alınabilecek önlemlerin planlaması, dilek ve temenniler ile tamamlandı.



Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 26.01.2015 10:50:03 1318 0

Tarih: 26.01.2015 10:50
Haberi Sesli Oku
5.05.2025 11:04:00