19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi
Bir evin çatı katında meydana gelen olayda, 19 yaşındaki bir kız hayatına son verdi. Olayın ardından sağlık ekipleri sevk edilirken, konuyla ilgili inceleme başlatıldı
Hakkari merkez Biçer Mahallesi’nde meydana gelen üzücü olayda, 19 yaşındaki A.A. yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgilere göre, genç kız ailesiyle birlikte yaşadığı evin çatı katında kendini asarak hayatına son verdi. Olayı fark eden aile yakınları durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, ilk müdahaleyi evde gerçekleştirdi.
A.A., daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kız kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.
Olayın ardından polis ekipleri evde ve çevresinde inceleme yaptı. Yaşanan olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Yetkililer, soruşturmanın sürdüğünü ve kesin bilgilere incelemelerin tamamlanmasının ardından ulaşılacağını bildirdi.
Genç yaşta yaşanan ölüm, ailesi ve yakın çevresinde derin üzüntüye neden oldu.