HABER MERKEZİ - Bursa`da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel, 1923 adet, kırmızı ve beyaz peçete kullanılarak yapılan elbiseler görenleri şaşırttı.

Bursalı Modacı Dilek Kocakuşak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için, 1923 adet kırmızı ve beyaz peçete kullanarak tasarladığı elbiselerle Türkiye`de bir ilki gerçekleştirdi. Tarkan Acar Ajansın projesi olan ve Türkiye`de bir ilki gerçekleştiren elbiseler Dilek Kocakuşak`ın 1 aylık yoğun çalışmasıyla tamamlandı. Tarkan Acar Ajansın mankenlerinden Emine Özen ve Hülya Yavaş`ın giymiş olduğunu peçeteden elbiseler, görenleri şaşkına çevirdi. 1923 adet kırmızı peçete bulmakta zorluk çektiğini belirten Dilek Kocakuşak, ``29 Ekim Cumhuriyet Bayramını temsilen, 1923 adet peçete kullanarak yaptığım tasarım ile bayramınızı kutlamak istedim. Başta Tarkan Acar ve mankenlerine teşekkür ediyorum. 1 aylık bir süre içerisinde projemi tamamladım ve güzel bir tasarım olduğunu düşünüyorum. Kırmızı peçete bulmakta oldukça zorlandım, vazgeçmeyi düşündüm sonrasında peçeteleri buldum, üzerinde bulunan güllerden, biyelerine kadar tamamını peçete kullanarak tasarladım`` dedi.

Proje sahibi Tarkan Acar ise ``Tüm Türk halkının 91. Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Bu özel güne yakışır özel bir proje tasarlamak istedik. Ardından Dilek Kocakuşak`ın kapısını çaldık. Her zaman olduğu gibi projeye destek verdi ve 1923 adet peçete kullanarak 2 adet kırmızı ile beyaz renklerini taşıyan kostüm tasarladık. Bu kostümleri Bursa`da tasarlamanın onurunu ve gururunu yaşamaktayız`` diye konuştu. 



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 26.10.2014 16:11:56 1315 0

Tarih: 26.10.2014 16:11
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00