Anahtar Kelimeler: yaşındaki Ahmet dramı

SALİHLİ - Salihli ilçesinde bebekliğinden bu yana epilepsi nöbetleri geçiren Mine-Orhan Uysal çiftinin tek oğlu Ahmet Uysal, 15 yaşında geçirdiği nöbet sonrası, omurga eğriliğinin artması nedeniyle yürüyemez hale geldi. 
15 yaşından bu yana hem yürüyemeyen hem de konuşamayan Ahmet Uysal´ın omurga eğriliği iyice artınca, bu kez de kaburgaları akciğer ve kalbine baskı yapması sonucu nefes alıp vermekte zorluk çekmeye başladığını anlatan anne Mine Uysal, "Oğlum 15 yaşında geçirdiği nöbet sonrası omurga eğriliğinin (skolyoz) birden ilerlemesi sonucu yürüyemez hale geldi. Şu an hiç yürüyemiyor. Oğlumuzu tedavi ettirmek istiyoruz, bunun için de acilen ameliyat olması gerekiyor. Şu an kaburgaları eğrilikten dolayı kalbi ve ciğerlerine baskı yapıyor. Bundan dolayı da rahat nefes alıp veremiyor? dedi. 
Doktorların oğullarının acilen ameliyat olması gerektiğini söylediklerini belirten Uysal, ?Ankara İbni Sina Hastanesi´ne gittik. Orada da çok acil ameliyat olması gerektiğini ve bunun için de beklememiz gerektiğini söylediler. Şu ana kadar henüz geri dönüş olmadı. Bu geri dönüşün bize çok acil olmasını bekliyoruz. Çünkü oğlumun çok acil ameliyat olması gerekiyor? diye konuştu. 

?Çocuğumun yaşamasını istiyorum? 
Ameliyat için gittiği özel hastanenin kendisinden 200 bin lira istendiğini kaydeden Uysal, ?Biz maddi olarak şuan sıfırın altındayız. Ancak bizden istenen para 180-200 bin lira civarında. Benim hiç param yok. Doktorlardan yardım istedim sadece; 10 bin lirasını almaya bileceklerini söylüyorlar. Ama ben çocuğumun yaşamasını istiyorum. Devlet büyüklerimden bana bu konuda yardımcı olmalarını istiyorum? çağrısında bulundu. 



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 18.09.2018 12:46:46 734 0
Tarih: 18.09.2018 12:46 Güncelleme: 18.09.2018 12:46
Haberi Sesli Oku

Yaşam

Yaşam Haberleri