Anahtar Kelimeler: Türk Alman Jinekoloji Kongresi

11. Türk - Alman Jinekoloji Kongresi,

Dünyaca Ünlü Profesörlere Ev Sahipliği Yapacak 

DÜNYA - Türkiye ve Dünya jinekoloji camiasının da çok yakından takip ettiği gelenekselleşmiş Türk-Alman Jinekoloji Kongresi´nin 11.si 11-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Belek ? Antalya´da gerçekleşecek. 

Sueno Hotels Deluxe kompleksinin Convention Center´ da gerçekleşecek Türk ?Alman Jinekoloji Kongresi´nde Türkiye´nin ve dünyanın önemli jinekologları bir araya gelecek. Güçlü bilim adamlarından oluşan öğretim üyeleriyle beraber, jinekoloji alanında lider olarak, uluslararası platformda saygınlık ve Türkiye´nin temsil edilmesine katkıda bulunan TAJEV (Türk Alman Jinekoloji Eğitim, Araştırma ve Hizmet Vakfı) tarafından özel olarak hazırlanan bilimsel programda kurslar, uygulamalı eğitimler, uydu sempozyumları ve yuvarlak masa toplantıları ile beraber canlı cerrahiler ve pek çok yenilik yer alacak.

Prof. Dr. Cihat Ünlü´ nün açılış konuşması ile başlayacak olan kongrede, Prof. Dr. Sara Brucker ?Surgical Gynecology - Quo Vadis?´, Prof. Dr. Camran Nezhat ?Geleceğin Cerrahları, Geleceğin Cerrahisi ve Gelecekteki Eğitim´, Prof. Dr. Serdar Bulun ?Uterin leiomyomaların tedavisinde kök hücrelerin hedefe oturtulması´, Prof. Dr. Karl Oliver Kagan ?Gelecekteki sağlığımız için gebeliğin oluşturduğu pencere´, Prof. Dr. Kazuhiro Kawamura ?Primer over yetmezliğinde yeni infertilite tedavileri´ sunumlarını gerçekleştirecekler. 

Kongre, Prof. Dr. Ceana Nezhat moderatörlüğünde, biri Fransa´dan diğeri ise ABD´den olmak üzere iki interaktif canlı cerrahi sunuma ev sahipliği yapacak. 

36 farklı ülkeden 150´ ye yakın konuşmacının yer alacağı 11. Türk Alman Jinekoloji Kongresi´nde; servikal kanser ulusal tarama programı HPV DNA ile tarama şeklinde yapılan düzenlemeler, erken menopoza girme riski olan kadınlar için yeni geliştirilen yumurta dondurma yöntemleri, azalmış over rezervinde çığır açabilecek tedavi yöntemleri, anne ölümlerini önleyebilecek detaylı çalışmalar, anne kanında bebeğe ait DNA parçalarının incelenmesi ile ilgili detaylı çalışmalar, ?Minimal invazif cerrahi? olarak isimlendirilen ve çağımızın yeni cerrahi akımı olan robotik cerrahi, bu cerrahi yönteminin avantajları ve operasyon sonrası olumlu etkileri, sezeryan doğum oranlarının azaltılması ile ilgili çalışmalar, öne çıkan konu başlıkları olacak. 

Jinekoloji dünyasında çığır açabilecek birçok yeni yöntemin, metodun açıklanacağı, interaktif sunumlar, canlı cerrahilerle renklendirilecek 11. Türk Alman Jinekoloji Kongresi´ne dünyanın farklı ülkelerinden ve Türkiye´den 1500´e yakın doktorun katılması bekleniyor.



Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğün değil adeta sınav

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

-Akhisarlı bisikletçiler Türkiye Şampiyonasında göz doldurdu

Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Manisalı çiftin piknik keyfi faciayla bitti

Saruhanlı'da Vefat...

Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Destek

Turgutlu'da yanan çiftlik evinden ceset çıktı: 3 gözaltı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Dünya 27.04.2016 10:05:42 489 0

Tarih: 27.04.2016 10:05 Güncelleme: 27.04.2016 10:05
Haberi Sesli Oku
5.08.2025 17:41:00