Anahtar Kelimeler: Usta aşçılara çıkardılar

MANİSA - Manisa İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri arasında geleneksel hale getirilmesi amaçlanan salata ve soslar yarışmasında öğrenciler hünerlerini sergiledi. Birbirinden farklı salatalarla jüri önüne çıkan öğrenciler mutfakta da görsel şovlara imza attı. 
Öğrencilerini teorik eğitimin yanında pratik eğitimlerle hayata hazırlayan Manisa İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümünde geleneksel hale getirilmeye çalışılan 3´üncü Salata ve Soslar Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Mutfakta usta aşçılara taş çıkaran liseli öğrenciler yaptıkları görsel şovlar ve sunumlarıyla beğeni topladı. 
Geleneksel hale getirmeye çalıştıkları 3´üncü Geleneksel Salata ve Soslar Yarışmasına 42 öğrencinin katıldığını kaydeden Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Semra Özmetin bütün öğrencilere başarılar dilerken, bölüm öğretmenlerinden Burhan Dumrul, ?Yarışmayı yapmamızın nedeni öğrencilerin bireysel başarılarının yanında, Türk ve dünya mutfağını araştırma, geliştirme. Bu tarz projelerle ilgili teorikten çok pratik çalışmaları desteklediğimiz için bu tarz yarışmaları düzenliyoruz. Elimizden geldiği kadar da bunu geleneksel hale getirip daha farklı yarışmalarla desteklemeyi düşünüyoruz? dedi. 
Manisa İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Kuşçuoğlu da yarışmayı ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledi. 
Jüri üyeliklerini Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alan Şefi Semra Özmetin, bölüm öğretmenleri Fadime Saygı, Onur Temel ve Burhan Dumrul´dan oluşan yarışmada puanlama; lezzet, kıvam, renk ve sunum olmak üzere 4 ayrı kategoride yapıldı. 100 puan üzerinden değerlendirilecek yarışmanın birincisi 13 Nisan Cuma Günü okulda düzenlenecek programla açıklanacak. 



Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 12.04.2018 17:37:42 735 0
Tarih: 12.04.2018 17:37 Güncelleme: 12.04.2018 17:37
Haberi Sesli Oku