HABER MERKEZİ - Denizli’nin Sarayköy ilçesinde cinnet getiren şahıs, birlikte alkol aldığı kuzenini boğazını keserek öldürdü.

Edinilen bilgiye göre Kerem Çakır (39), dün gece geç saatlerde Sarayköy ilçesi Sığma Mahallesi’nde evinde birlikte içki içtiği kuzeni Nail G. ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Alkolün de etkisiyle masadaki bıçağı alan Nail G., kuzenini karın bölgesinden bıçaklayıp boğazını kesti.

Üstü başı kanlar içinde kalan Nail G., olayın ardından kendi evine gitti. Bu sırada olayı görenler durumu jandarma ve ambulans ekiplerine haber verirken, sağlık ekipleri Kerem Çakır’ın öldüğünü belirledi. Evinde gözaltına alınan Nail G.`nin sorgusunda, "Ben ne olduğunu hatırlamıyorum. Her şey bir anda oldu. Ben bunu nasıl yaptım?" dediği öğrenildi.

Savcının evde yaptığı incelemenin ardından, Kerem Çakır’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi morguna kaldırıldı.



İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

KENT KONSEYİ’NDEN GAZETECİLERE 10 OCAK ZİYARETİ

Saruhanlı'da şap alarmı! 16 mahallede hayvan alım-satımı ve hayvansal ürün giriş-çıkışı yasaklandı

Kros sporcuları Türkiye Şampiyonası için ter döktü

Alaşehir’de üzümün geleceği değerlendirildi

MCBÜ’de yoklama dijitale taşındı

Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 6.09.2014 08:23:25 670 0
Tarih: 06.09.2014 08:23 Güncelleme: 06.09.2014 08:23
Haberi Sesli Oku