Tarih: 11.11.2025 10:40

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Facebook Twitter Linked-in

Yavuz Ağıralioğlu Manisa'ya geliyor

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, 16 Kasım 2025 Pazar günü Manisa Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda Manisalılarla buluşacak.

Anahtar Parti Saruhanlı İlçe Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, etkinliğin saat 16.00'da başlayacağı ve tüm halkın davetli olduğu belirtildi.

Anahtar Parti ilçe Başkanı Mazhar Yaralı tarafından yapılan açıklamada, "Kıymetli Manisalı hemşerilerimiz, milletimizin umudu Genel Başkanımız Sayın Yavuz Ağıralioğlu büyük buluşma için Manisa'ya geliyor. Tüm halkımız davetlidir" ifadelerine yer verdi.

Vatandaşların katılımını kolaylaştırmak amacıyla, Saruhanlı'dan araç kaldırılacağı da belirten Başkan Mazhar Yaralı, Anahtar Parti'nin Manisa buluşmasının, partinin yerel örgütlenmesi ve seçim hazırlıkları açısından önemli bir adım olması beklediklerini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —