Ahmet AKGÖNÜLLÜ


ARTIK YETER!!!!

ARTIK YETER!!!!


ARTIK YETER!!!!
Sanal ortamda öylesine büyük bir kirlilik oluştu ki; temizlemek imkansız hale geldi. Siyaset ortamında, toplumsal bazda maalesef kendim de dahil zaman zaman yer aldım, alıyoruz. Ancak anladim ki bizler sadece çamura bulanmakla kalıyoruz. Güzel vatanımız adeta yalan, iftira ve her türlü cirkefligin sergilendiği, hatta uluslararası çamur deryasına dönüştürülürken bizler sadece bu çirkinlikleri seyrederken, zaman zaman sloganlarla sözde düzeni değiştirmeye çalışıyoruz. Ülke adeta kuşatilirken bizler figüran vazifesi görüyoruz. 
Cağ atladigimizi savunanlar, yerli uçak, uzay istasyonları derken; pazarcı arabasına düştüğümüzün acı örnekleri sergileniyor. Dün birbirlerine ağza alınmayacak hakaretler yapanlar bir anda kolkola girmesinin acı tablosu ile uyanıyoruz. Biz ise sadece bunun sanal kavgasını yaptığımızı zannederek çamurun içine battıkça batıyoruz.
Ben bir ÜLKÜCÜ olarak hayatının devam ettiren, kendi çapında okuyup yazmaya çalışan bir ferdim. Maalesef biz ülkücüler de birbirimize düşürüldük, paramparça edildik, hala da ediliyoruz.... Bu parçalanma öyle bir acı tablo ortaya çıkardı ki Türk Milliyetçilerinin BAYRAK OZANI´ In cenazesinde bile birleşemedik. Ne acı değil mi... Yıllarca peşinden kostugumuz kumdan kalelerin elinde oyuncak olduğumuzun farkına hala varamadık mi? TÜRK adına bile tahammül edemeyenlerle yola çıkanları hala anlayamadık mi? Ülke nasıl bir hale getirildiğinin farkına varamadık mi? Tarım ülkesinin bütün tarım ürünlerini ithal ederek dışa bağımlı hale getirildiğini göremiyor muyuz? Katiller, bölücüler ile Oslo, Habur, Dolmabahçe rezaletlerini hala göremedik mi?
Dün cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimlerle bizi sahaya sürüp perde arkasından gülerek seyredenleri göremedik mi? Federasyon tartışmalarının hala perde arkasından yürütüldüğünü anlayamadık mi? Dün sahte imamlarla Türk ordusunu çökertme operasyonlarının hangi ellerle yürütüldüğünü hala göremedik mi? Abant platformu denilen ülkeyi bölme, federasyonlara götürmek için yapılan planlar kimlerle yapıldığını hala anlayamadık mi? 
Nihayet, bütün bunlar ülkemizde onaltı yılda gerçekleşmedi mi? 
Şimdi soruyorum...
EY ÜLKÜCÜ KARDEŞİM 
Hâlâ uyuyorsan, hala birilerinin arkasından bütün bu olanlara rağmen gidebiliyorsan; başkalarında suçu arama!!!! Seni düşüncenden uzaklaştırıp, kendi emelleri için kallanilmana izin verme. Unutma ki sen yönetmiyorsun, yönetilerek ülkenin daha fazla telafisi mümkün olmayan hatalara surukleniyorsun. Bütün bunları yaparken de Ülkücü kardeşini kırıyor, üzüyor ve parçalanıyorsun. 
EY ÜLKÜCÜ KARDEŞİM 
Biz dün verdiğimiz mücadeleyi unuttuk mu? Binlerce ülkücüyü ne için kara toprağa verdik? Ne için kardeşlerimiz yagli urganlarda can verdi? Bunları unutup , birbirimize mi düştük? 
TÜRKLÜĞÜ AYAKLARININ ALTINA ALANLARIN, OSLO, HABUR VE DOLMABAHCE REZALETLERINI TÜRK MILLETINE YASATANLARI NE ÇABUK UNUTTUK.?
EY ÜLKÜCÜ KARDEŞİM!!!!
ÇARE SENSİN!
DERMAN SENSİN!
KARDEŞ SENSIN!
KAN DOKEN SENSIN!!!
DÜN KARA TOPRAGA DUSEN SENSIN 
TURAN YOLCUSU SENSİN!!!!

EY ÜLKÜCÜ KARDEŞİM!!!!
DERS ALMAK İÇİN DÖNÜP DE
MAZİNE BAKMAN YETER!!!!A