YUNUSEMRE - Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay‘ın talimatlarıyla Yunusemre Halk Eğitim Merkezi tarafından Yunusemre Kaymakamlığı ve Yunusemre Kaymakamlığına bağlı Kamu kurumlarında çalışan memurlara yönelik 120 saatlik “Türk İşaret Dili Kursu” düzenlendi. Kursa Katılan 21 kursiyere Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay tarafından sertifikaları verildi.

Yunusemre Kaymakamlığına bağlı Kamu Kurumlarında çalışan memurlara yönelik 120 saatlik “Türk İşaret Dili Kursu” düzenlendi. Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay‘ın talimatlarıyla engellilere daha iyi hizmet vermek amacıyla düzenlenen kursa, kamu kurumlarında çalışan 21 memur kursiyer olarak katıldı. Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay kurs sonunda kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay yaptığı açıklamada Yunusemre kaymakamlığı olarak engelli vatandaşlar için çalışmaların devam edeceğini aktardı ve söyle dedi;

“Amacımız Devlet Millet kaynaşması Yunusemre ilçemizde Kamu Kurumlarında çalışan arkadaşlarımızın engelli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek amacıyla bu kursumuzu düzenledik. Yunusemre ilçemizde açık kapı büromuz açıldıktan sonra çok sayıda vatandaşımız açık kapının amacına uygun olacak şekilde Devletteki karmaşık işleri açık kapıda çözmek için yoğunlaştı. Açık kapıya müracaat eden vatandaşlarımızdan esinlendik. işitme engelli vatandaşlarımız hiç küçümsenmeyecek derecede sayıları mevcut. Baktık gördük ki bu tür vatandaşlarımızla iletişimi kuvvetlendiriyor. Kursumuzda bu anlamda açıldı. Kursa katılım gayet iyidi ve kursa katılan arkadaşlarımız kurstan memnun kaldılar. Vatandaşlar Yunusemre Kaymakamlığı ve Yunusemre Kaymakamlığına bağlı kurumlarımıza geldiklerinde öksüz kalmayacaklar. Yunusemre Kaymakamlığı olarak her türlü engelli vatandaşlarımız için çalışmalarımız devam edecektir. Kursumuzun açılmasında ve tamamlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Kursiyerler ise kursa katıldıkları için memnun olduklarını ifade ettiler. Başta Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay olmak üzere Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz ve kurs öğretmeni İrem Tuna’ya teşekkür ettiler.



13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 20.02.2022 14:08:00 557 0

Tarih: 20.02.2022 14:08

Haberi Sesli Oku