ASAYİŞ - Yurt genelinde etkili olan kar yağışı yerini daha sıcak bir havaya bıraktı. Isı değişimiyle buz pistine dönen yollar kazaları da beraberinde getirdi. İstanbul, Bursa, Konya ve Zonguldak`ta meydana gelen 5 ayrı kazada 50`ye yakın vatandaş yaralandı.

Yollar buz pistine döndü; 5 kaza 50 yaralı - Tıkla İzle

TEM'DE GİZLİ BUZLANMA: 11 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

İSTANBUL - TEM Otoyolu Bahçeşehir mevkinde gizli buzlanma nedeniyle 11 araç birbirine girdi. Zincirleme kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Kaza, saat 07.30 sıralarında TEM Otoyolu Bahçeşehir bağlantı yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otoyollarda geceden yaşanan don nedeniyle seyir halindeki bir araç kayarak İETT otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle kaza yapan araçların arkasındaki 9 araçta yolda çeşitli yerlere çarptı. Kaza sonucunda 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ ZİNCİRLEME KAZAYA NEDEN OLDU: 6 YARALI

İSTANBUL - Beyoğlu`nda alkollü olduğu öğrenilen bir sürücü trafiği birbirine kattı. 4 aracın karıştığı kazada 1'i çocuk 6 kişi yaralanırken, sürücünün 116 promil alkollü olduğu belirlendi. Kaza, saat 20.00 sıralarında Beyoğlu Sütlüce İmrahor Caddesi Sütlüce kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Nurtepe O-2 bağlantı yolundan Kağıthane istikametine gitmekte olan Remzi Tiyar (55) idaresindeki 34 BOF 54 plakalı otomobilin sürücüsü rahatsızlanan eşini hastaneye yetiştirmek için yola çıktı. Tiyar, Sütlüce kavşağında geldiği esnada kırmızı ışık yanarken yolun karşına geçmek istedi. Ancak bu sırada Sütlüce'den Kağıthane istikametine giden Sercan Serpit yönetimindeki 34 JY 2836 plakalı otomobile çarptı. Serpit çarpmanın etkisiyle Mahmut Karakoç idaresindeki 34 TL 8165 plakalı otomobile çarptı. Karakoç ise plakası ve sürücüsünün kimliği alınamayan bir minibüse çarptı. 

Kaza sonucu Tiyar otomobiliyle kaldırıma çıkarken, aynı arabada 9 yaşındaki torunu Mert Tiyar ve ismi öğrenilemeyen eşi yaralandı. Alnından yara alan Tiyar, torunuyla birlikte otomobilden çıkararak durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Tiyar'ın eşi ise otomobilde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, hafif yaralı küçük çocuğu ambulansa alarak tedavi etti. Yaşlı kadına ise sağlık ekipleri tarafından ilk olarak boyunluk takıldı. Sedyeyle ambulansa götürülen yaralı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Küçük çocuğun ise kazanın şokunu atlatamadığı görüldü.
Kaza geçiren sürücülerden Mahmut Karakoç, Biz yeşil ışık yandığında ilerlemeye başladığımızda katılım yolundan bir araç geldi. Beyefendi alkollüyü ve kırmızı ışıkta geçerek benim yanımdaki araca vurdu. Yanımdaki arabada bana vurdu bende arada kaldım. Bir de minibüs karıştı kazaya ama o gitti. Aşırı süratli geldiği için nasıl olduğunu anlamadık. Polis denetiminde alkollü olduğu tespit edildi. Zaten aracının içerisi de çok kötü alkol kokuyordu” dedi. 

REMZİ TİYAR`IN OTOMOBİLİNDE ALKOL ŞİŞELERİ BULUNDU
Öte yandan, kazaya sebebiyet veren Remzi Tiyar ait otomobilin sürücü koltuğundaki pedalların altında alkol şişesi bulundu. Trafik polisleri tarafından alkol muayenesi yapılan Tiyar'ın 116 promil alkollü olduğu öğrenildi.


SİS YÜZÜNDEN 50`DEN FAZLA BİRBİRİNE GİRDİ; İLK BELİRLEMELERE GÖRE KAZADA 10 KİŞİ YARALANDI

BURSA - Bursa-Mudanya karayolunda sis ve gizli buzlanma sebebiyle meydana gelen zincirleme kazada onlarca araç birbirine girdi, yaralanan 10 civarındaki kişi de hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.
Alınan bilgiye göre, kaza sabah 07.45 sıralarında Geçit mevkisi Bursa istikametine geliş yönünde meydana geldi. Sis ve gizli buzlanma sebebiyle üç ayrı bölümde 50`den fazla araç birbirine girdi. Kaza sonrası can pazarı yaşanırken, çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. Yaralılardan 6`sı Çekirge Devlet Hastanesi`ne 2`si Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi`ne kaldırıldı. Polis özel hastanelere de giden yaralılar olduğunu açıkladı. 

Olay yerinde maddi hasar yapan araçlar da trafik ekiplerinin çağırdığı çok sayıda çekici tarafından otoparklara ve servislere götürülüyor. Polis ve jandarma ekipleri yolu açmaya çalışırken, Mudanya`dan Bursa`Ya geliş trafiği Nilüfer Köy yönüne veriliyor.
Kazada ölen kimsenin olmaması Bursalılara derin bir nefes aldırdı. Yaralıların da hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

KONYA'DA YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ: 25 YARALI


KONYA - Konya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 23'ü yolcu 25 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, kaza Konya-Aksaray yolunun 25. kilometresinde meydana geldi. Hulusi Saka yönetimindeki 69 AS 533 plakalı yolcu otobüsü, fırtına ve buzlanma nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda devrildi. 

Kazada, araçta sıkışan Fadime Ekici itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden güçlükle çıkarıldı. Yoğun kar yağışı nedeniyle kurtarma çalışmalarında zorlanan 112 ekipleri, yaralıları Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı.

BUZLU YOLDA ZİNCİRLEME KAZA: 5 YARALI
 

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde buz tutan yolda meydana gelen ve 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı. Kazada kamyonun çarptığı ve hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yaralı olarak kurtulurken, yakınları kendisinin öldüğünü düşünüp sinir krizi geçirdi. 

Kaza gece saatlerinde Zonguldak-Ereğli karayolunun Kepez Mahallesi Belen Yeni Sanayi Sitesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ereğli istikametinden Zonguldak istikametine seyir eden Ali Ataman (28) idaresindeki 67 UA 793 plakalı otomobil buzlu yolda kaymaya başlayınca arkasından gelen Erkan Ülkü idaresindeki 67 SE 412 plakalı otomobil duramayarak çarptı. Buzlu yolda duramayan ve kaymaya başlayan Ferhat Ünsal (33) idaresindeki kamyonda 67 SE 412 plakalı otomobile çarparak metrelerce sürükledi. Kazada 67 SE 412 plakalı otomobil hurdaya dönerken sürücü Erkan Ülkü yaralı olarak kurtarılarak olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada yaralanan 67 UA 793 plakalı otomobil sürücüsü Ali Ataman, otomobilde yolcu olarak bulunan Muhammet Kulluk (36), Ayşe Köseoğlu (27) ve Ayşe Yanık (30) ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YAKININI ÖLDÜ SANIP SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER
Bu arada 67 Se 412 plakalı otomobilin hurdaya döndüğünü gören sürücüsü Erkan Ülkü'nün yakınları sinir krizi geçirdi. Erkan Ülkü'nün kazada hayatını kaybettiğini düşünen yakınları gözyaşlarına boğulurken, kendilerini polis ekipleri sakinleştirerek hastaneye yönlendirdi. 



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 21.02.2015 09:48:19 765 0

Tarih: 21.02.2015 09:48

Haberi Sesli Oku