?İyi Tarım Uygulamaları? Projesine İkincilik Ödülü 

TARIM - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen Tarıma Değer Katanlar Ödüllendiriliyor Yarışması sonuçlandı. Yarışmada Demirci İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü´nde görevli Ziraat Mühendisi Ali Kaymak, ?Bireysel Çalışmalar Erkek Yayımcılar? kategorisinde ?İyi Tarım Uygulamaları? projesiyle ikincilik ödülüne layık görüldü. 

14 Aralık 2016 tarihinde Ankamall AVM´ de düzenlenen törende Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, başarılı proje sahiplerine ödüllerini İl Müdürlerinin eşliğinde verdi.  

Ödül sonrası açıklamalarda bulunan Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Metin Öztürk; ?Bakanlığımızca her yıl, bulunduğu yöredeki çalışmaları sonucunda farkındalık oluşturan tarım yayımcılarının ortaya çıkarılması, bu çalışmalardan herkesin haberdar olması, yararlanması, tarımsal yayımın öneminin ve etkilerinin vurgulanması amacıyla ?Tarıma Değer Katanlar Yarışması? düzenlenmektedir. 

İl Müdürlüğümüzce bireysel çalışmalar kategorisinde aday gösterilen, Ziraat Mühendisi Ali Kaymak, jüri üyelerinin değerlendirilmeleri sonucunda ?İyi Tarım Uygulamaları? projesiyle ikincilik ödülüne layık görülmüştür.  

Bu Proje kapsamında Demirci ilçesi ve köylerindeki üreticilere İyi tarım uygulamaları hakkında 90 adet eğitim verilmiştir. Bu yerleşim yerlerinden seçilen 35 üreticinin iyi tarım uygulamalarına geçişi sağlanmış, toplam 584 dekar kiraz bahçesi iyi tarım uygulamalarına kazandırılmıştır? dedi. 

İkincilik ödülüne layık görülen Ziraat Mühendisi Ali Kaymak´a teşekkür eden Metin Öztürk, bu tür projelerin Manisa´nın tarımsal kalkınmasında önemli bir yeri olduğunu kaydetti. Öztürk, Manisa için faydalı olacak olan projelere ve bu projelerin içerisinde yer alan herkese destek olacaklarını sözlerine ekledi. 

Demirci İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü´nde görevli Ziraat Mühendisi Ali Kaymak, projesinin Demirci´ye önemli katkılar sunan bir proje olduğunu kaydederek, bu projede amaçlarının Demirci ilçesi ve köylerindeki üreticilere iyi tarım uygulamaları bilincini kazandırarak gelir düzeylerini arttırmak, doğal kaynaklarımızı koruyan ve tüketicilere güvenilir, sağlıklı gıda temin eden bir yönteme geçişlerini sağlamak, bölgede ihracat potansiyeli yüksek olan kirazda iyi tarım uygulamaları ile ilaç kullanımının önüne geçerek ihracatta ortaya çıkan kalıntı sorununu ortadan kaldırmak olduğunu söyledi. 



İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 15.12.2016 16:51:14 382 0

Tarih: 15.12.2016 16:51

Haberi Sesli Oku