Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi işbirliği ile Manisa´da hizmete başlayacak olan Elektrikli Otobüslerin güzergahları ve çalışma sistemine yönelik servis taşımacılarına bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi yönetimi işbirliği ile önümüzdeki ay içerisinde Manisa´da hizmet vermeye başlayacak olan Elektrikli Otobüslerin güzergahları ve yeni çalışma sistemine yönelik servis taşımacılığı yapan firma yetkililerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün ve şube müdürleri ile OSB Başkan Danışmanı Nihat Akyol da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, servis taşımacılığı yapanların yeni güzergahlar ve uygulamalar ile ilgili gerekli bilgileri paylaşmak için bilgilendirme toplantısının düzenlendiğini dile getirdi.  Toplantıda Elektrikli Otobüslerin çalışma sistemi ve yeni güzergahların nasıl olacağına yönelik sunum da yapıldı.
Ulaşımda Yeni Uygulamalar Geliyor
Toplantıya yönelik bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, ?Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Ulaşım Master Planı çerçevesinde ulaşımda dönüşümü sağlıyoruz. Bu kapsamda Elektrikli Otobüslerin güzergahları ve yeni çalışma sistemleri kapsamında yeni yön ve uygulamalar devreye girecek. Eski hatların çok uzun olmasından da kaynaklanan bir durum nedeniyle toplu taşıma Manisa´da çok düşük bir oranda seyrediyor. Amacımız hatların mesafe sürelerini kısaltmak ve halkımızı toplu taşıma araçlarına yönlendirmektir. Yaptığımız düzenlemeler ile ilgili olarak Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde firma yetkilileri ve servis sağlayıcılarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledik. 8 Eylül ve İzmir Caddesi ile ilgili yaptığımız yön değişiklikleri ve toplu taşıma sisteminin bundan sonraki uygulamaları anlatıldı. Bu değişiklik Manisa merkezindeki servis taşımacılığını da etkileyecek. Servis taşımacılığı artık tek yön olarak hizmet verecek. Bu konu ile ilgili gerekli detayları toplantıya katılan servis taşımacılığı yapan ve yetkili firma çalışanlarına anlattık? dedi.


Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 23.01.2019 13:20:34 475 0

Tarih: 23.01.2019 13:20

Haberi Sesli Oku