GÖRDES - MAK Danışmanlık Araştırma şirketi başta olmak üzere pek çok medya şirketi tarafından yapılan kamuoyu araştırmasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığı konusunda öne çıkmasıyla dikkatleri üzerine çeken AK Parti E. Genel Başkan Yardımcısı ve 24.25. 26 Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ 15 Temmuz gecesinin dönüm noktasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın halka sokak çağrısı yaptığı an ve halkın da bu çağrıya uyması olduğunu belirtti.  Ara vermeden çalışmalarını sürdüren Özdağ, Gördes Belediyesi tarafından yaptırılan 15 Temmuz Şehitleri Parkı´nın açılışı başta olmak üzere bir dizi hayır yemeği ve Gördes E. Gençlik Kolları Başkanı Nevzat Tozun´nun düğün yemeğine katıldı.

15 Temmuz Darbe Girişimi ile 28 Şubat Postmodern Darbesi başta olmak üzere tüm darbelere ve emperyalist kirli senaryolara karşı yürüttüğü kararlı mücadelesi ve dik duruşuyla bilinen AK Parti E. Genel Başkan Yardımcısı ve 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Gördes Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılan 15 Temmuz Şehitleri Parkı´nın açılışına katıldı. 15 Temmuz gecesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte hain darbe girişimine Cumhurbaşkanlığı  Köşkü´ne giderek karşı duran ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın sokak çağrısıyla başta Manisa´da ki Danışmanı olmak üzere herkesi Cumhurbaşkanı´nın çağrısına uymaya davet eden, Yeğeni Volkan Canözü devletin bakası ve millet iradesi yolunda şehit veren Özdağ, ?Özellikle Cumhurbaşkanımızın çağrısından sonra o gece ölümü göze almıştık. Ama seçilmiş irade, seçilmiş siyasi irade, millet iradesine ve demokrasiye inanan Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Polis teşkilatı mensupları, bürokratlar ile aziz millet bu hain darbe girişimine karşı koydu ve darbeleri çöplüğe atarak daha önce yapılan darbelerin de hesabını sordu? dedi.

15 Temmuz´un dönüm noktasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın milleti sokağa davet etmesi ve milletin de o çağrıya anında uyması olduğunu belirten AK Parti E. Genel Başkan Yardımcısı ve 24.25.26 Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, ?Milletimiz sokaklara çıkmaya başlamıştı ama Sayın Erdoğan´ın çağrısından sonra sokaklar iyice doldu. O an CHP sıralarına yakın duruyordum, arkadaşlarımız infiale kapılmışlardı kendilerine infiale kapılmamaları gerektiğini ve sundurmaların altına doğru geçmemiz gerektiğini söyledim. Bunun sebebi olarak, "Şayet lambaların olduğu bölgeye bomba gelirse ölümümüze yol açabilir, halbuki yaşamalıyız, ölmemeliyiz" dedim. Sundurmaların altına geçilmesinin sonra sığınak aramaya başladık ama sığınağın olmadığını öğrendik. Bennur Karaburun Hanımefendi de engelli bir Milletvekili arkadaşımız olmasından dolayı tekerlekli sandalye ile o bölgeye geçememişti. Kendisine yanında duracağımı ve yalnız bırakmayacağımı ifade ettim. O esnada Meclis bombalanıyordu. Ama şunu net gördük ki Cumhurbaşkanımızın çağrısından sonra ona ve millet iradesine, demokrasiye inanan millet darbecilere gereğini yaptı. Bu nedenle 15 Temmuz gecesi 1960,71, 80 darbelerinin de 28 1997 postmodern darbenin de, 27 Nisan 2007 e-muhtarasının da cevabı verilmiş ve hesabı sorulmuş oldu. O an gelen telefonda yeğenimin Meclise yapılan bombalı saldırıdan sonra bize yardıma geldiğini, darbecilerle çatıştığını ve şehit olduğunu öğrendim. Biz şu an güvenli, huzurlu şekilde yaşamımıza devam ediyorsak, bayrağımız dalgalanıyor, bu toprakları vatan kılabildiysek, vatanımız ve devletimizin bakası emin ellerdeyse bu Şehitlerimiz sayesindedir. Hepsine Allah´tan rahmet diliyorum? diye konuştu.

Gördes´te Gençlik ve Spor il Müdürlüğünün düzenlediği 15 Temmuz Destanı sergisini de ziyaret eden Özdağ Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk´e çalışmaları ile gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

 

 



Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 17.07.2018 10:30:21 368 0

Tarih: 17.07.2018 10:30

Haberi Sesli Oku