ŞEHZADELER - Şehzadeler Belediyesi, çocukların rahatça oynaya bilmeleri için parklara 13 adet engelsiz oyun gurubu olmak üzere toplamda 41 adet yeni çocuk oyun grubu ve 33 adet fitness takımı monte etti. Şehzadeler´ de yaşayan herkes için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ?Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için yatırımlarımız devam edecek? dedi.

Kurulduğu günden beri Şehzadeler´ in 65 Mahallesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Şehzadeler Belediyesi, Şehzadelerde ki çocuklar içinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Göreve geldikleri gün itibarı ile ilçede ki tüm çocuk oyun gruplarını elden geçirdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilçe genelinde 13 âdeti engelsiz olmak üzere toplamda 51 adet yeni çocuk oyun grubunun montajının yapıldığını ifade etti. Montajı yapılan engelsiz çocuk oyun gruplarının Zafer Kalkınma Ajansı ile ortak proje ile yapıldığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ?Şehzadeler Belediyesi olarak göreve geldiğimizden bu yana ilçemizde bulunan tüm çocuk oyun gruplarının bakımlarını yaparak eksikliklerini giderdik. Bunun yanı sıra kullanılamaz durumda olan çocuk oyun gruplarını da yenileyerek çocuklarımızın daha sağlıklı parklarda oynamaları için çalışmalarımızı tamamladık. Tüm bu çalışmalarımızın yanı sıra 37 mahallemizde toplamda 38 adet yeni çocuk oyun grubunun montajını yaparak çocuklarımıza yeni oyun alanlarına kavuşturduk. 37 Mahallemizde yaptığımız 38 çocuk oyun parklarına büyüklerinde rahatlıkla gidip spor yapabilmeleri için 26 adet fitness grubunun montajını da tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Şehzadeler Belediyesi olarak bu çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz? dedi.

?ŞEHZADLER´DE ENGELLERİ KALDIRIYORUZ?

Şehzadeler Belediyesi olarak ilçe genelinde engelli çocuklar içinde projeler yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ?İlçemizde ki 37 mahallemize yapmış olduğumuz 38 çocuk oyun grubunun yanı sıra engelli çocuklarımızın da rahatlıkla gelip oyun oynaya bilecekleri engelsiz çocuk oyun gruplarının montajlarını yaptık. Manisa´ da ilk olarak bizim yapmış olduğumuz bu parklarla engelli kardeşlerimizde bu parklara gelerek rahatlıkla oyun oynaya biliyorlar. Bu bağlamda Zafer Kalkınma ajanına yaptığımız ?Şehzadeler´ de Parklar Engelsiz Olsun Hayat Bulsun? proje başvurumuz ile ilçemize yapmayı planladığımız maliyeti 1 milyon 600 bin TL tutan 16 engelsiz çocuk oyun parkı için 680 Bin TL hibe almaya hak kazandık. Bu projemizi de hızlı bir şekilde hayata geçirerek şuan itibarı ile Şehzadeler ilçemizde 13 mahalleye toplamda 13 adet engelsiz çocuk oyun grubunun montajını tamamladık ve çocuklarımızın hizmetine sunmuş olduk. 2016 yılı içerisinde geriye kalan 3 adet engelsiz çocuk oyun gurubumuzun montajını da ihtiyaç duyulan mahallelerimizde yapacağız? dedi.

?PARKLAR SPOR ALANI OLUYOR?

Özellikle ev hanımlarının spor yapmak için parklara Fitness gruplarının yapılmasının istediğini ifade eden Başkan Çelik ?Göreve geldiğimiz günden beri sürekli mahallelerimizde vatandaşlarımız ile bir araya gelerek onların sorunlarını bire bir dinleme şansımız oldu. Gittiğimiz birçok mahallemizde özellikle ev hanımları bizlerden parklarda rahatça spor yapmak için fitness gurubu montajı yapılması talebinde bulundular. Bu konuda Park ve Bahçeler müdürlüğü ekiplerimiz gerekli çalışmaları yaparak mahallelerimizde bu fitness gruplarının montajlarına başladılar. Bu güne kadar yapımı tamamlanmış ve halkımızın hizmetine sunulmuş olan toplamda 33 adet fitness grubumuz var. Bunların sayısını ihtiyaca göre arttırmaya devam edeceğiz. Yaklaşık 5 Milyon TL´ ye mal olan bu yatırımlarımız tüm halkımıza hayırlı olsun? dedi. 



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 14.07.2016 13:37:24 257 0

Tarih: 14.07.2016 13:37

Haberi Sesli Oku