ŞEHZADELER - Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Murat Germen İlkokulunda düzenlenen 2016-2017 yılı eğitim öğretim yılı açılış törenine katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için çalıştıklarını ifade eden Başkan Çelik ?Sizlerin daha iyi şartlarda eğitim almaları için çalışıyoruz. Çünkü sizler bu ülkenin geleceğisiniz? dedi. 

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Murat Germen İlkokulu ve Ortaokulu´nda 2016-2017 eğitim öğretim yılı açılışı ve İlköğretim Haftası kutlama programı düzenlendi. Programa Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, katıldı. Öğrencilere ve öğretmenlere yeni dönemde başarılar dileyen Kaymakam Çorumluoğlu, öğrencilerin bol kitap okumalarını ve çok çalışmalarını istedi.  Yeni eğitim yılının hayırlı olmasını dileyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediye olarak öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için çalıştıklarını söyledi. Çelik, ?Öncelikle yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Güzel bir yaz tatili geçirdiniz. Bu tatil süresince 2 tane bayram yaşadınız. Bugün de ilk ders gününde okullarınızda sıralarınızdasınız. Bizler Hükümetimiz ve Belediyemiz olarak sizleri daha iyi şartlarda okutabilmek için üzerimize düşen görevlerimizi yapıyoruz. Fiziki şartlarınızı daha iyileştirmek ve eğitim şartlarını daha da yükseltmek için çaba ve gayret sarf ediyoruz. Çünkü sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Güçlü Türkiye sizlerin omuzlarında yükselecek. Biz buna inanıyoruz. İçinizden nice kaymakamlar, belediye başkanları, valiler, bakanlar çıkacak. Onun için daha çok çalışmanızı, daha çok okumanızı, kendinizi daha fazla geliştirmenizi istiyoruz. Öğrencilere ve öğretmenlerimize yeni dönemde başarılar diliyorum? dedi.  Konuşmaların ardından protokol üyeleri 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimizin anısına yazılı broşürleri ve ders kitaplarını öğrencilere dağıttı.  

?MİLLETİN MALI, MİLLETİN HİZMETİNDE? 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Murat Germen İlkokulunda düzenlenen programın ardından geçtiğimiz aylarda yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname ile el konularak Milli eğitime devredilen Merkez İmam Hatip Orta Okulunu ziyaret etti. FETÖ terör örgütü tarafından yıllarca gasp edilen milletin mallarının yine milletin hizmetinde kullanıldığını ifade eden Başkan Çelik ?Bu okulumuz hepimizin bildiği gibi FETÖ terör örgütü tarafından gasp edilmişti. Bu bina hayırseverlerimiz tarafından İmam Hatip olarak yapılmıştı fakat bu terör örgütü tarafından el konulmuştu. Şimdi artık onların elinden alındı bu eğitim öğretim yılına yetiştirmek için Şehzadeler Belediyesi olarak çalışmalar yaptık. Çok şükür büyük ölçüde eksiklikler tamamlandı. Sizlere başarılar diliyorum. Rabbim zihin açıklığı versin? dedi.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 19.09.2016 21:09:39 537 0

Tarih: 19.09.2016 21:09

Haberi Sesli Oku