SARUHANLI - Saruhanlı Sağlık Sen ilçe Yönetiminde yönetim değişikliği yapıldı. İlçe temsilcisi İsmail Alpar görevini Çetin Karamanlar'a devretti.

İsmail Alpar Dört yıl süreyle yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sürdürdüğü Sağlık Sen Saruhanlı İlçe Temsilciliği görevinden istifa etti.

İsmail Alpar'dan boşalan Sağlık Sen Saruhanlı İlçe Temsilciliğine Çetin Kahramanlar başkanlığında Fatma Çelik Öztürk, Hasan Koşar, Meral Yılmaz ve Nurhan Kolcu'dan oluşan yönetim getirildi.

Değişim ile ilgili yapılan törende, açıklama yapan İsmail Alpar, Sağlık Sen Saruhanlı İlçe Temsilciliği görevini ekibiyle birlikte dört yıldır canla başla çalışarak sürdürdüğünü belirtti.

İlçedeki sağlık personellerini merkeze iletmek ve çözüm bulmak adına sürekli çalıştıklarını ifade eden Alpar şunları kaydetti: Bu süreçte yeri geldi yolum kesildi, yeri geldi tehdit edildim ancak davaya hizmetten hiçbir zaman vazgeçmedim. Hastanemizde biz göreve gelene kadar hiç yetki alamamış bir Sağlık Sen teslim aldık. 23 üye sayımız, yetkili sendika Türk Sağlık Sen'in 30 üyesi vardı. Bu gün itibarı ile 69 üye sayısı ve dört yıldır sürekli yetkili sendika olarak yeni arkadaşlarımıza devrediyoruz. Bu gün Sağlık Sen'e en yakın sendika olan Türk Sağlık Sen'in üye sayısı 12 dir. Birinci basamakta Türk Sağlık Sen ile rekabet halinde başabaş yarışmaktayız. Görev süremiz içerisinde ben ve yönetimime her türlü yardımları esirgemeyen şube başkanlarım Mustafa Irgat ve Yüksel Ülker'e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Saruhanlı ilçe yönetimimde fedakârca çalışan Sadık Yıldız, Davut Demir, Süleyman Avcu ve emeği geçen tüm sendika arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır biz anlımızın akıyla bayrağı taşıdık ve onlara teslim ediyoruz yeni gelen Çetin Karamanlar kardeşime ve arkadaşlarına başarılar diliyorum. Onlara sen-ben kavgası yapmadan herkesi kucaklayan bir anlayışla bu kurumu sahip çıkmalarını tavsiye ediyorum. Merhum Mehmet Akif İnan'ın bıraktığı yerden daha yükseklere çıkarmak için var gücüyle birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını tavsiye ediyorum.”

Çetin Karamanlar'da Sağlık Sen Saruhanlı İlçe Temsilciliğinde Başta İsmail Alpar olmak üzere herkese teşekkür ettiğini, kendilerinin de bundan sonra yönetim kurulu üyeleriyle birlikte canla başla yetiştireceklerini söyledi. 



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 9.02.2015 16:39:26 1484 0

Tarih: 09.02.2015 16:39

Haberi Sesli Oku