Saruhanlı'nın yüzünü değiştirecek projede çalışmalar başladı
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Saruhanlı Belediyesi işbirliği ile çalışmalarına başlanılan Saruhanlı Yeraltı Otoparkı, Gençlik Merkezi ve Kent Meydanı projesi yerinde incelendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin projenin ilerleyişi hakkında bilgi aldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Saruhanlı Belediyesi işbirliği ile ilçeye kazandırılacak olan ‘Saruhanlı Yeraltı Otoparkı, Gençlik Merkezi ve Kent Meydanı Projesi’nde çalışmalar devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, projeyi yerinde inceledi. İnceleme sırasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ve yüklenici firma yetkilisi tarafından proje çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Topkaya, “Saruhanlı Belediyesi ile protokol yapmıştık. Otopark kısmının maliyeti Saruhanlı Belediyesi tarafından karşılanacak. Kalan kısmı da Manisa Büyükşehir Belediyesi karşılayacak. Bugün itibari ile çalışmalarımıza başladık. Öncelik olarak zemin iyileştirme çalışmalarıyla başlayacağız. Ardından temelimizi açarak, çalışmalarımız devam edecek. Saruhanlı ilçemize hayırlı olsun” dedi.
“Saruhanlı için önemli bir proje”
Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, projenin Saruhanlı için önemli olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Bilgin, “Bu Saruhanlı için otopark anlamında kanayan bir yaraydı. Biz de Saruhanlı için katkı yapacağımız böyle bir tesisin Saruhanlı’ya kazandırılması konusunda hem Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hem de sizlere teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun” dedi.
“Bir taş ile üç proje kazandıracağız”
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ise proje ile şehre bir taş ile üç projenin kazandırılacağını belirterek, “100 araçlık otopark, kent meydanı ve gençlik merkezi olarak üç projeyi Saruhanlı ilçesine kazandıracağız. Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e bu konuyu aktardığında ve böyle bir proje yürütelim dendiğinde Cengiz Ergün başkanımız direk talimatlarını verdi. İvedi bir şekilde ihalesi yapıldı. Bu proje Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün çok önem verdiği bir proje. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın ardından projeye hızlı bir şekilde başlandı. Allah’ın izniyle ivedi bir şekilde tamamlanıp Saruhanlı halkının hizmetine sunulacak” dedi.
Yüklenici firma yetkilisi de projenin hayırlı olması temennisinde bulunurken, hızlı bir şekilde projeyi tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunmayı amaçladıklarını kaydetti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ve yüklenici firma yetkilisi ile birlikte yapılan proje incelemesinin ardından çalışmalara tüm hızıyla devam edildi.



Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

Cinayet: Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi

Kadın bıçaklanarak öldürüldü

Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 14.11.2023 17:18:00 1511 0

Tarih: 14.11.2023 17:18

Haberi Sesli Oku