Saruhanlı’da Prestij Cadde Çalışmaları Hızla İlerliyor 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesi Cengiz Topel Mahallesi’nde başlattığı prestij cadde projelerini hız kesmeden sürdürüyor. Talatpaşa, Namık Kemal ve Hükümet Caddelerinde düzenlemeler devam ederken, Atatürk Caddesi’nde de çalışmalar başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, beraberindeki heyetle birlikte caddeleri incelerken, çalışmaların Saruhanlı halkına hayırlı olmasını diledi. 

İl genelinde hayata geçirdiği prestij cadde projeleriyle vatandaşların beğenisini kazanan ve ilçelere 7/24 yaşayan alanlar kazandıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesinde başlattığı prestij cadde çalışmalarında önemli aşama kaydetti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ile birlikte Talatpaşa, Namık Kemal, Hükümet ve Atatürk Caddeleri üzerinde incelemelerde bulundu. İncelemelere Saruhanlı MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, Saruhanlı Belediyesi Meclis Üyeleri Bayram Gür Demir ve Esat Haçin, Saruhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cengiz Topel Mahalle Muhtarı Yılmaz Kurtuldu, Saruhanlı Muhtarlık İşleri Müdürü Serdar Özgedik de katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, yapımı devam eden prestij caddelerin Saruhanlı’ya hayırlı olmasını diledi. 

Saruhanlı’ya 4 Büyük Prestij Cadde Kazandırılıyor

Çalışmanın detayları hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Saruhanlı ilçemizde Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları ile MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan altyapı çalışmalarının bittiği yerde prestij cadde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Talatpaşa Caddesi, Namık Kemal Caddesi, Hükümet Caddesi’nde çalışmalarımız devam ediyor. Atatürk Caddesi’nde de prestij cadde çalışmasına başladık. Bu caddelerde de yine Salihli’deki kilit parke fabrikamızda ürettiğimiz taşları kullanıyoruz. Aydınlatmalarımız olacak. 4 tane büyük prestij caddesi Saruhanlı ilçemize hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı. 

Halkımız Çalışmalardan Memnun

Proje hakkında görüşlerini aktaran Saruhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cengiz Topel Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kurtuldu, “Büyükşehir Belediyemizin altyapı çalışmaları başladığından beri dörtte üçü bitti. Yapılan işlerden memnunuz. Daha güzel olacağından da eminiz. Şu an Hükümet ve Atatürk Caddesi kaldı. İyi olacağından eminim, halkımız da çalışmalardan memnun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Cengiz Topel Mahallesi sakinleri adına kendisine selamlarımı yolluyorum” diye konuştu. 

Saruhanlı Halkı Projenin Mutluluğunu Yaşayacak

MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün büyük projeleri Saruhanlı’mızın ilçe olduğunu hissettirmeye başladı. İnşallah bu proje bittiğinde Saruhanlı halkı, neden bu günleri daha önce yaşamadığının üzüntüsünü yaşayacaklar. Bu yapılan projenin de mutluluğunu yaşayacaklar. Saruhanlı halkı adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi. 

Meclis Üyeleri Görüşlerini Aktardı 

Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, “Saruhanlı’mızın yollarında güzel bir çalışma yapılıyor. Vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarından çok memnun. Çarşıda da yağmur suyu çalışmaları var. O çalışma da bittikten sonra Saruhanlı çok daha güzel olacak. Halkımız Cengiz Başkanımıza selamlarını iletti, bizde onların selamını Başkanımıza iletiyoruz, teşekkür ederiz” dedi. 

Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi Bayram Gür Demir, “Yapılan çalışmalar çok güzel. Cengiz Başkanımıza Saruhanlı halkı adına çok teşekkür ederiz. Gerçekten gurur verici bir çalışma, büyük bir proje” diye konuştu. 

Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi Esat Haçin, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün çalışmaları takdire şayan bir şekilde devam ediyor. Organize bir şekilde çalışma ilerliyor. Halkımız çok memnun. Bittikten sonra daha güzel olacak. Cengiz Başkanıma çok teşekkür ederiz. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.



Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 23.03.2023 09:28:00 1252 0

Tarih: 23.03.2023 09:28

Haberi Sesli Oku