SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesi Cengiz Topel Mahallesi Talatpaşa Caddesi’nde prestij cadde çalışmalarına başladı. Altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken; Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da heyetiyle birlikte devam eden çalışmaları inceledi. 

İl genelinde hayata geçirdiği prestij cadde projeleriyle vatandaşların beğenisini kazanan ve ilçelere 7/24 yaşayan alanlar kazandıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesinde yeni prestij cadde projesinin çalışmalarına başladı. Cengiz Topel Mahallesi’nde altyapı çalışmaları tamamlanan Talatpaşa Caddesi’nde prestij cadde projesi kapsamında üstyapı düzenlemeleri yapılıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta ile birlikte cadde üzerinde incelemelerde bulundu. İncelemelere Saruhanlı MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, Saruhanlı Belediyesi Meclis Üyeleri Bayram Gür Demir ve Esat Haçin, Saruhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cengiz Topel Mahalle Muhtarı Yılmaz Kurtuldu, Saruhanlı Muhtarlık İşleri Müdürü Serdar Özgedik de katıldı. İncelemeler esnasında mahalle halkının sorularını yanıtlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, projenin Saruhanlı’ya hayırlı olmasını diledi.

‘Modern Bir Hizmet Yapılıyor’

Prestij proje hakkında açıklamalarda bulunan Saruhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cengiz Topel Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kurtuldu, “Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezimiz Cengiz Topel Mahallesi’ndeki içme suyu boruları ve yağmur suları giderleri için altyapı çalışmaları büyük bir hızla başladı. Çalışmaların yüzde 80’i bitmiş durumda. Şu an üstyapı çalışmalarına başlandı. Eski hali anlatılmaz durumdaydı, şu anda modern ve insanların hayat standartlarını yukarıya çekmek amacıyla yapılan bu hizmetin çok büyük bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Bu konuda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz. Tüm mahallem adına kendilerine selamlarımı söylüyorum” diye konuştu.

Ulu, ‘Saruhanlı’ya Ayrı Bir Önem, Ayrı Bir Güzellik Katılıyor’

MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, “Cengiz Başkanımız, 17 ilçenin her mahallesinde her köşesinde verdiği hizmetlerin devamı olarak Saruhanlı’mızda da en güzel hizmetleri vermeye devam ediyor. Her konuşmamda söylediğim gibi Cengiz Başkanımız, Saruhanlı’ya ayrı bir önem, ayrı bir güzellik verdiğinden dolayı halkımızın teveccühünü her zaman en üst düzeyde kazanmaya devam ediyor. Cengiz Başkanımıza Saruhanlımız adına çok çok teşekkür ediyor, saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Meclis Üyeleri Teşekkür Etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, “Talatpaşa Caddesi’nde yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmaları yapıldıktan sonra şu an üstyapı çalışması yapılıyor. Çelik hasırlar döşeniyor. Çelik hasırın üzerine beton yapıldıktan sonra parke taşı döşemesi yapılacak. Saruhanlı halkımız adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e sonsuz teşekkürlerimizi bildiriyoruz” diye konuştu.

Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi Bayram Gür Demir, “Gerçekten çalışma büyük. Ciddi bir yatırım var burada. Cengiz Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 20.01.2023 08:56:00 2644 0

Tarih: 20.01.2023 08:56

Haberi Sesli Oku