Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Karaca Rüzgârı

SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen “13. Altın Üzüm ve Kültür Festivali” etkinlikleri kapsamında Saruhanlı'da sahne alan Işın Karaca, ilçe halkına muhteşem bir gece yaşattı.

Saruhanlı’da ilçenin başlıca gelir kaynağı olan üzümün tanıtımı ve daha geniş çevrelere duyurulması için düzenlenen “13. Altın Üzüm ve Kültür Festivali”nin son gecesinde Işın Karaca sahne aldı.

İlçedeki 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi meydanında düzenlenen konseri Kaymakam Necmettin Yalınalp, Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Emniyet Müdürü Mustafa Akol, İlçe Jandarma Komutanı Coşkun Kökce, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, sivil toplum örgütü temsilcileri ve ilçe halkı coşkuyla izledi.

Havai fişek gösterisi ile başlayan konserde sahne alan şarkıcı Işın Karaca, konser alanını dolduran binlerce hayranına birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Danslarıyla da izleyenlerin beğenisini kazanan güzel şarkıcı, pop ve arabesk müziğine ait eserlerden okudu.

Programda sahneye çıkan Kaymakam Necmettin Yalınalp ve Belediye Başkanı Zeki Bilgin, davetlerini kırmayıp Saruhanlı’ya gelerek ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşatan Işın Karaca'ya teşekkür ederek, sanatçıya çiçek ve yöresel ürünlerden oluşan hediye sepeti sundular.

 

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, konserde yaptığı konuşmada yörenin başlıca geçim kaynağı olan üzüm ve festival hakkında bilgi vererek şunları kaydetti;

 

"Üreticilerimiz için üzüm alın teridir, üzüm emektir, üzüm ekmektir. Üzüm umuttur. Üzüm hayattır. Kısacası üzüm her şeydir. Bu yörede artık üzüm denilince Saruhanlı, Saruhanlı denilince üzüm hafızalarda canlanmaktadır. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerde Saruhanlı sevdasıyla ve hemşerilerimizle kurduğumuz gönül ittifakı ile yola çıktık. Önce rabbimin izni, sonra sizlerin desteğiyle "Her şey güzel oldu" olmaya da devam ediyor. Saruhanlım, her şeyin en iyisine layıktır. Sanatçının da en iyisine layıktır dedik, sizleri Işın Karaca ile buluşturduk.

Nasıl demiştik meydanlarda; "Tepeden tırnağa cesaret, her şey Saruhanlı'yı sevmekten ibaret" Bu cesareti de, özgüveni de sizlerden alıyorum. Hepinizde Allah razı olsun.

Seçimlerin üzerinden 6 ay geçti. 6 ay içinde üçüncü büyük konserimizi düzenliyoruz. 6 ay gibi kısa bir zamanda çok sayıda sosyal ve kültürel faaliyete imza attık. Bundan sonraki süreçte de sizler için sanatsal alanda onlarca program gerçekleştireceğiz."

 



Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Kayıp ihbarında bulunulmuştu, boğanın saldırısı ile öldüğü ortaya çıktı

Anne ve oğlu evde ölü olarak bulundu

3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 5.10.2019 16:50:00 2848 0

Tarih: 05.10.2019 16:50

Haberi Sesli Oku