Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Eğitim Bayrak Değişimi

SARUHANLI - Eğitim Bir Sen Saruhanlı İlçe temsilcisi Ömer Faruk Karakayış’ın İlçe temsilciliğini bırakması üzerine yerine Hacırahmanlı Mehmet Otan İlkokulu Müdürü  Mustafa Doğru getirildi.

Eğitim Birsen Saruhanlı İlçe Temsilcisi Ömer Faruk Karakayış, Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, “8 Ekim 2018 tarihinde yapılan ilçe temsilciliği seçimine Ömer Faruk Karakayış başkanlığında giren ve üyelerin büyük bir teveccühüyle tekrar seçilen Eğitim Bir-Sen Saruhanlı İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu’ndan;  2019 yılı yaz döneminde yönetim kurulu üyesi- Mehmet Akif Anadolu Lisesi müdürü Mahmut Ilgın ile Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlkokulu müdür yardımcısı Yıldırım Kurt’ un ilçe dışına tayini nedeniyle boşalan yönetim kurulu üyeliklerine Büyükbelen Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mustafa Uyar ile Neval Yaralı Milli Egemenlik İlkokulu müdür yardımcısı Ahmet Kılıç alınmış; ayrıca geçen yaz döneminde mevcut başkan Ömer Karakayış’ın, İmam Hatip Lisesi ile İmam Hatip Ortaokulu’na müdür olarak atanması, İmam Hatip Lisesi’nin pansiyonunun da bulunması nedeniyle iş yoğunluğu arttığından, yönetim kurulu içinde tekrar görev dağılımı yapılarak ilçe temsilciliğine Hacırahmanlı Atatürk M.Otan İlkokulu müdürü Mustafa Doğru seçildi.” Dedi.

 

Karakayış sözlerine şöyle devam etti; “Üyelerimizin bizleri göreve layık görmeleri ile iki dönem öncesinde bayrağı teslim aldığımız süreçten bu güne teşkilatımıza inanarak, teşkilatımızla birlikte yol alarak sendikacılık yaptık. Sendikayı evimiz bilerek, hak arama mücadelesini ve sendikacılığımızı hayırlı iş hükmünde görerek yol aldık, yol açtık. Eğitim-Bir-Sen´e, milletin, bu milletin çocuklarının, gençlerinin, kadınlarının, dünya mazlumlarının, medeniyet havzamızdaki adalet mağdurlarının ihtiyacı var, dedik.  Haklarının savunulması ve emeklerinin karşılığını alabilmek için bizi kendilerine vekil olarak tayin eden üyelerimizin emanetini layıkıyla taşımaya gayret ettik. Bu eğitim öğretim yılında, sorumluluğumda iki okulun ve öğrenci pansiyonunun bulunması- iş yoğunluğum nedeniyle, ilçe yönetiminde bulunmaya devam ettiğim Eğitim Bir Sen in ilçe temsilciliğini, bundan sonra arkadaşımız Mustafa Doğru yürütecektir.”

İlçe temsilciliğine Yeni seçilen Hacırahmanlı Atatürk M. Otan İlkokulu müdürü Mustafa Doğru ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Sendikamız kurucusu,

“Bütün elbiseleri yırtsak yeridir; yeter bize vefa elbiseleri” diyen, ilk genel başkanımız merhum Mehmet Akif İnan’ı hayırla yâd ediyor, kendisine Allah’tan rahmet diliyorum.

İlçemizde sendikamızı kuran ilk ilçe temsilcimiz kıymetli ağabeyimiz Ramazan Erkul’a, daha sonra bayrağı devralan değerli hocam Cevdet Aydın’a, birlikte çalışmaya devam edeceğimiz saygıdeğer ağabeyim Ömer faruk karakayış’a; ayrıca geçen dönem yönetim kurlumuzda bulunan kıymetli yol arkadaşlarım Şenol Canbulat ile İsmail Dermencioğlu’na, yaz dönemi yönetimimizden ayrılan, birlikte çalıştığımız, bu davaya emek vermiş değerli arkadaşlarım Yıldırım Kurt ve Mahmut Ilgın’a, eski kadınlar komisyonu başkanımız değerli kardeşim Serpil Durak’a,  ilçemizde bu davaya hizmet etmiş işyeri temsilcilerimize, üyelerimize, emeği olan herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum; yıllardır zaten içinde bulunduğum bu davada, bayrağı daha da ileriye taşımak için, haklarının savunulması ve emeklerinin karşılığını alabilmek için bizi kendilerine vekil olarak tayin eden arkadaşlarımız için gayret sarf edecek, dün hep birlikte yaptığımız gibi bugün de hep birlikte ilçe yönetim kurulumuz, ilçemiz Genç Memursen başkanı- Neval Yaralı Milli Egemenlik Ortaokulu Türkçe öğretmeni değerli arkadaşım Mustafa Ali Öztürk; Sendikamız ilçe kadınlar komisyonu başkanı- Saruhanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri öğretmeni değerli kardeşim Merve Bilgin İpek ve yönetimleri ile beraber elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz.

“Siz yokken bir eksiğiz” sloganıyla soylu mücadeleye davet etmediğimiz eğitim çalışanı kalmamalı diyerek okul okul, mahalle mahalle gezmeye devam edeceğiz. Engellemelere, sırt dönmelere aldırmayacağız. Kırgınlığa prim vermeyecek, yorgunluğa düşmeyeceğiz. Üye kazanmak için ya da üye kaybederiz vehmiyle hakkı söylemekten çekinmeyeceğiz. Biz, kamu çalışanlarının bordrolarını- ücretlerini yükseltmenin yanında, bu milletin ufkunu genişletmek, vizyonunu ve hedeflerini yükseltmekle de sorumluyuz. Biz, adalete, barışa, huzura, kalkınma ve refaha ulaşmış bir dünyayı hedefleyerek yol almak durumundayız. Üyelerimizin sayısına, yetkili oluşumuza, toplu sözleşmede ürettiğimiz kazanımlara bakarak duraksayamayız. Biz, daha güçlü ve gelişmiş bir Türkiye hedefiyle durmaksızın çalışmak durumundayız.”

 



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 14.02.2020 14:35:00 1815 0

Tarih: 14.02.2020 14:35

Haberi Sesli Oku