Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Belediyespor' "Dadal " Dönemi

SARUHANLI - Manisa 1. Amatör Kümede şampiyonluğu garantileyen Saruhanlı Belediyespor, Manisa'da spor camiasında "Dadal Hoca" lakabıyla tanınan Teknik Direktör Mehmet Dağdelen ile sözleşme imzaladı.

Süper Amatör Küme yolunda iddiasını ortaya koyarak değişik kulüplerden 11 oyuncu transfer eden yeşil beyazlı takımın başına başarılı teknik adam Mehmet Dağdelen getirildi.

 Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ve Kulüp Başkanı Vedat Yaralı, Dağdelen ile bir araya gelerek, sözleşmeye ilişkin hazırlanan evrakları imzaladılar.

Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada, Manisa 1. Amatör Küme'de şampiyonluğu garantilediklerini ve süper amatör kümeye yükselmek için oynayacakları play off maçlarına odaklandıklarını kaydetti.

Bu kapsamda 3 hafta içinde takıma 11 yeni oyuncu transfer ettiklerini dile getiren Bilgin, takımın başına da Dağdeviren'i getirerek büyük bir kadro kurduklarını, artık tek hedeflerinin önce süper amatör, sonra Bal ligi olduğunu kaydetti.

Tecrübeli Teknik Adam Dağdelen ise gazetecilere yaptığı açıklamada, Saruhanlı Belediyespor'u ulaşabileceği en üst noktaya çıkarmak için kulüple anlaşma yaptığını belirterek şöyle konuştu;

"Böyle köklü ve gelişime açık, Manisa Futbolunun büyük parçası olan ayrıca alt yapı olarak üst yapı olarak koordine halinde çapraz gelişim sağlayan takımda olmak, gençlerimizin bir üst kademeye adım atacağının işaretidir.  Başarı izleri için imkanlar ve şartlar ne olursa olsun, kaliteli ve nitelikli ekip ruhuna sahip, Saruhanlı halkına ve Futbol Severlerine laik bir takım oluşturacağız.

Futbolun içinden gelen ve futbolu kalitesiyle iyi seviyelerde tanıyan Sayın Belediye Başkanım Zeki Bilgin’in büyük desteği ile hak ettiği yere taşımak için bugün tarihi günde hayırlı hedefler için Saruhanlı Belediyespor’la yollarımız kesişti.  Böyle bir kulüpte ve böyle istikrarlı hiyerarşi kalitesiyle oluşan kurumda olmak beni çok mutlu etti."

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Şartları ve imkanları değerlendirerek birinci kurallarının çok çalışmak olacağını anlatan Dağdelen, şöyle devam etti;

"Antrenman futbolun en sivri aynasıdır.  Sahada ne kadar çok birlik olursak, takım olarak o kadar etkili müsabaka geçiririz. Bütün antrene planlanması ile yüklenme ve dinlenme şiddetlerine yönelik profesyonel düzeyde antrenmanlar ile nabız kontrolleri, pas-destek oluşumu UEFA formatı ile doğru oyun ve Climinal bir takım eşliğinde iletişimi güçlü doğru yaklaşım metotlarını sergileyeceğiz.

İYİ TRANSFERLER YAPTIK

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Kulüp Başkanı Vedat Yaralı ve Kulüp yönetiminin titiz araştırmaları sonucu Manisa Futboluna yakışır bir takım kurulduğunu ifade eden Dağdelen masada olduğu gibi sahada da etkili bir takım kuracaklarını vurgulayarak, şunları ekledi;

"Bu özverili çalışmayı en layıkıyla teknik heyetim ve futbolcularımla sergileyeceğiz. Saygı değer başkanlarımıza emeklerinin karşılığını fazlasıyla vereceğiz. Benim için çok anlamlı uzun yıllara şahitlik eden hem futbol oynadığım, hem de uzun yıllar antrenörlük yaptığım Manisaspor olmak üzere, Manisa Belediyespor’da altta ve üstte başarı öyküsüyle geçen 1 sezon çalıştım. Akhisar Karabulutsporda, Donatımsporda, Manisa Mensucatspor (Sümerbank), Manisa Akademi ligler ve TÜFAD bünyesinde izleyici antrenör olmak üzere TFF Manisa Kent Antrenörlüğü ile TFF İzmir Bölge Antrenörleri, Pro-Lisans eğitmenleri, Coşkun Süer, Ramazan Torunoğlu, Özer Yurteri gibi bu işin erbabı hocalarım nezdinde uzun yıllar izleyici antrenörlük yaptım. Manisa Tüfad Şube Sekreterliği ile 466 Futbol Antrenörü üyeleriyle İletişim halinde çalıştım. Buraya ilk günkü heyecanım ile geliyorum ve ilk günkü gibi ders çalışıyorum. Benimle çalışan burayı benimseyen aynı zamanda Burayı lokomotif gibi çalışan Altın Fabrikasına çevirecek Futbolcu heyetimle Başarımız kaçınılmaz olacaktır. Allah bizleri Utandırmasın. Bu armanın altında bana bu önemli görevi veren Sayın Belediye Başkanım Zeki Bilgin'e çok teşekkür ederim."



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 9.01.2020 18:24:00 843 0

Tarih: 09.01.2020 18:24

Haberi Sesli Oku